Terveyttä ja hyvinvointia
Haluamme luoda hyvää ympärillämme oleville ihmisille. Valmistamme monipuolisesti erilaisia tuotteita ja palvelemme liikenneasemalla niin, että on helppo tehdä itselle sopivia hyvinvoinnin valintoja. Panostamme hyvinvointiin myös työpaikalla. Tavoitteenamme on olla yritys, jota voi suositella hyvillä mielin myös muille, oli sitten asiakas, toimittaja tai juustoporttilainen!
Ruoka on enemmän kuin pelkkää polttoainetta kehollemme – se on tärkeä osa kokonaisvaltaista hyvinvointia. Yhteiset ateriat perheen tai ystävien kanssa tuottavat iloa ja luovat turvallisuuden tunnetta.
Tarjoamme tiellä liikkujille virkistäviä taukoja hyvän ruoan parissa liikenneasemillamme eri puolella Suomea. Oli taukosi nopea tai rauhallinen, meiltä löytyy herkullista ruokaa monenlaiseen tarpeeseen, niin paikan päällä nautittavaksi, kuin mukaan otettavaksi.
Olemme kehittäneet monipuolisen Hyvin tuoteperheen, jonka tuotteet ovat aina sokeroimattomia ja makeutusaineettomia, mausta tinkimättä. Tutustu Hyvin-tuotteisiin!
Valmistamme turvallisia tuotteita, joita voi syödä hyvillä mielin. Meijerillä ja ruokatehtaassamme on sertifioitu elintarviketurvallisuusjärjestelmä IFS Food, joka osoittaa sitoutumisemme elintarviketurvallisuuteen, laatuun, laillisuuteen ja jatkuvaan parantamiseen. IFS Food -standardia sovelletaan kaikissa elintarvikkeiden jalostuksen vaiheissa alkutuotannon jälkeen.
Koska aina voi tehdä asiat vielä hieman paremmin, tavoittelemme aina yhä korkeampaa tuotteiden laatua, panostamme toimitusvarmuuteen, tuoteturvallisuuteen ja seuraamme reklamaatioita. Hyvää makua unohtamatta. Se on hyvän tuotteen perusta.
Kesäisin meidän juustoporttilaisten joukko kasvaa noin sadalla työntekijällä, eli ”kesäläisellä”. Kesätyöntekijät tulevat avuksi sesonkiin ja sijaistavat kesälomien aikana. Olemme iloisia, että moni nuori aloittaa työuransa meillä, sillä meillä on tarjota monipuolisia tehtäviä. Kesän päätteeksi moni kesäläinen jää osa-aikaiseksi tekemään tunteja myös pitkin vuotta. Moni talossa työskentelevä onkin aloittanut kesätyöntekijänä ja edennyt myöhemmin talon sisällä muihin tehtäviin.
Uusien työntekijöiden lisäksi meillä on paljon pitkiä työsuhteita. Osa alkuperäisistä työntekijöistämme on meillä edelleen töissä ja osa on eläköitynyt kunnioitettavan pitkän työuran jälkeen. Aloittaessamme toimintaamme meitä oli yrittäjäpariskunnan lisäksi vain muutama henkilö, nyt meitä on jo lähes 400!
Tiedostamme että hyvinvoiva henkilöstö on yrityksen tärkein voimavara. Siksi olemmekin henkilöstön yhteistyönä määritelleet mitä Juustoporttilaisuus on ja sitoutuneet vahvistamaan sitä. Juustoporttilaisuuteen kuuluu mm. yhteistyö, ystävällinen käytös, kiitoksen kulttuuri, tasa-arvo ja syrjimättömyys, työturvallisuusohjeiden noudattaminen, suunnitelmallinen toiminta jne. Uskomme, että näin toimimalla meistä tulee suositeltu ja pidetty työpaikka, jossa kaikkien on hyvä työskennellä.
Työpaikan turvallisuudesta huolehtiaksemme ja tapaturmia ehkäistäksemme seuraamme läheltä piti -ilmoituksia, sekä työtapaturmien määrää. Henkilökunnalla on mahdollisuus hankkia tarvittavaa koulutusta työpaikalla järjestettävillä kursseilla. Tavoitteenamme on, että työpaikalla ei tapahdu yhtään työtapaturmaa.
Työnantajana olemme saaneet tunnustusta mm. Hyvä työnantaja -yrityksenä.
Tärkeintä on lopulta se, että tehdään aitoja tekoja asioiden edistämiseksi. Sen takia etsimme jatkuvasti omasta toiminnastamme ja ympäriltämme kohtia, joissa voimme toimia vaikuttavimmin. Näin luomme hyvää ympärillemme. Monta hyvää tekoa olemme matkallamme ehtineet jo tehdäkin!
2018
Sokeroimaton ja makeutusaineeton Hyvin-tuoteperhe lanseerataan.
2015
Toimintajärjestelmämme sertifioidaan. Toimintajärjestelmämme avulla varmistamme korkeaa laatua ja tuoteturvallisuutta.
2007
Hyvä työnantaja -palkinto
Jo aivan alusta asti
Savuton työpaikka
Terveyttä ja hyvinvointia
Eriarvoisuuden vähentäminen