30 + 60 min.
n. 6 palaa
0,5 dl tuoretta rakuunaa hienonnettuna
5 kananmunaa
2 tl suolaa
3 valkosipulinkynttä
mustapippuria
6 dl jauhoja
1 l Juustoportin vuohenmaitoa
150 g Juustoportin GR vuohenjuustoraastetta
5 sipulia
rypsiöljyä
50 g vuonankaalia
Balsamico punaviinietikkaa
Lisäksi:
Lasagnevuoka n. 20 cm x 30 cm
Kun pannukakku on valmis, annan sen levähtää hetki. Ripottele päälle sipulit. Sekoita vuonankaalin joukkoon hieman balsamicoa ja rakuunanlehtiä, sekoita ja ripottele vuonankaalia pannukakun päälle. Tarjoa heti.
Täyteläinen ja juustoinen pannukakku syntyy Juustoportin ylellisen makuisesta vuohenjuustosta ja raikkaasta vuohenmaidosta. Kun pannukakun viimeistelee vielä karamelisoidulla sipulilla ja vihreällä, on täydellinen suolainen pannukakku valmis tarjottavaksi.