Ainekset
4 viipaletta maalaisleipää
Juustoportin Vuohen Grand Reserve GR-juustoa raastettuna
1 päärynä
Salaattisekoitusta
1,5 dl pekaanipähkinöitä
1 tl tummaa balsamicoa
1 rkl hunajaa
Suolaa ja mustapippuria
1-2 oksaa tuoretta timjamia
Ohje
- Lämmitä uuni 210˚C. Levitä reilu kerros raastettua Vuohen GR juustoa maalaisleipäviipaleille ja paista leipiä uunissa n. 6 min.
- Viipaloi päärynä. Rouhi pekaanipähkinöitä kevyesti. Kuumenna pekaanipähkinöitä paistinpannulla ja mausta ne balsamicolla, hunajalla sekä ripauksella suolaa ja mustapippuria. Ripottele sekaan timjaminlehtiä. Nosta pannu liedeltä.
- Kokoa bruschetat nostamalla niiden päälle päärynäsiivuja ja pekaanipähkinäseosta. Asettele lautasille salaattisekoitusta ja nosta bruschetat tarjolle salaatin päälle.