Coleslaw:
puolikas kaali (valko-, kerä- tai varhaiskaali, noin 500 g)
2-3 porkkanaa
1 prk (200 g) Juustoportti Kaurakeviä
1 dl vegaanista majoneesia
1 rkl viinietikkaa
1 tl suolaa
½ tl sokeria
mustapippuria
Hot dogit:
hodarisämpylöitä
vegenakkeja
chiliä
kevätsipulia
korianteria
sinappia
seesaminsiemeniä
Coleslaw:
Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi ja raasta porkkanat karkealla terällä. Sekoita kasvikset keskenään. Sekoita toisessa astiassa muut kastikeainekset ja lisää salaattiin.
Hodarit:
Lämmitä nakit ja sämpylät. Täytä hotdogit coleslawilla, chilillä, kevätsipulilla, korianterilla ja viimeistele sinapilla ja seesaminsiemenillä. Nauti hyvässä seurassa!
Tutustu kaikkiin vegaanisiin tuotteisiimme
Resepti @myblissktchn