Ainekset
Kolmeen osaan leikattu sokerikakkupohja, valmis tai itsetehty
1- 1,5 l Hyvin-mangojugurttia
1 dl mantelilastuja
pinnalle tomusokeria ja eläviä kukkia
Ohje
- Aseta sokerikakun pohja alimmaiseksi sopivan kokoiseen, tuorekelmulla vuorattuun vuokaan.
- Kaada pinnalle puolet jugurtista.
- Aseta jugurtin pinnalle seuraava kakkupohjan pala ja kaada sen päälle loput jugurtista. Jugurtin kokonaismäärä riippuu sokerikakkupohjan halkaisijasta, pienelle valmispohjalle riittää 1 l.
- Laita kanneksi viimeinen kakkupohja.
- Laita koko kakku pakastimeen n. 6 h.
- Irrota pakastanut kakku varovasti vuoasta ja kelmusta.
- Ripottele pinnalle paahdetut mantelilastut. Koristele vielä syötävin kukkasin ja pöläyksellä tomusokeria.