150 g Juustoportin kirnuvoita
200 g tummaa suklaata
1 prk (150 g) Juustoportin HYVIN mangojogurttia
3 kananmunaa
1 ½ dl sokeria
1 tl leivinjauhetta
Päälle
tomusokeria
mangosiivuja
1. Ota raaka-aineet hyvissä ajoin huoneenlämpöön.
2. Sulata voi miedolla lämmöllä ja pilko suklaa sulamaan samaan kasariin.
3. Anna jäähtyä. Erottele valkuaiset ja keltuaiset toisistaan. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi.
4. Vatkaa keltuaiset ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi muutaman minuutin ajan. Lisää leivinjauhe.
5. Lisää samaan kulhoon valkuaisvaahto, sulatettu rasva-suklaaseos sekä jogurtti.
6. Nostele varovasti sekaisin.
7. Vuoraa kakkuvuoka leivinpaperilla tai voitele kakkuvuoka. Kaada kakkumassa vuokaan ja paista keskitasolla 200-asteisessa uunissa 25 minuuttia. Kakku on parasta seuravana päivänä, säilytä se siis kylmässä.
8. Koristele tomusokerilla ja mangosiivuilla halutessasi.