Ainekset
25 g Juustoportin kirnuvoita
3 rkl vehnäjauhoja
5 dl Juustoportin kaurajuomaa tai kevytmaitoa
150 g Juustoportin Vuohen GR raastettuna
1 tl suolaa
¼ tl valkopippuria
400 g parsakaalia
Ohje
- Kuumenna voi pinnoitetussa kattilassa kuplivaksi, sekoita voihin jauhot.
- Ota hetkeksi pois liedeltä ja sekoita kylmä kaurajuoma vehnäsuurukseen vähän kerrallaan.
- Siirrä kattila takaisin liedelle ja anna kypsyä miedolla lämmöllä 5 min välillä sekoittaen.
- Lisää mukaan vuohenjuustoraaste, mausta suolalla ja valkopippurilla.
- Paloittele parsakaali kukintojen mukaisesti ja laita voideltuun uunivuokaan.
- Kaada kastike pinnalle ja kypsennä 20 min 200°C.