Alkuruuat

Kylmäsavulohiskagen Harri Syrjäsen reseptillä

Harri Syrjänen suunnitteli Juustoportin Crème Fraîchen innoittamana erityisen herkullisen kylmäsavulohiskagenin

Ainekset

2 dl Juustoportin Crème Fraîche
150 g kylmäsavulohta
1 punasipuli
1 valkosipulinkynsi
1 tl kokojyväsinappia
1 tl sitruunanmehua
Pikku nippu tilliä
Hyppysellinen sokeria, pippuria myllystä ja tarvittaessa suolaa

Ohje

  1. Leikkaa punasipuli, tilli ja valkosipuli silpuksi. Kuutioi lohi pieneksi.
  2. Sekoita Juustoportin Crème Fraîchen sekaan kulhossa, mausta sitruunalla ja kokojyväsinapilla.
  3. Sekoita hyvin ja tarjoile paahdetun joululeivän kanssa!

Käytä tätä!