Jälkiruuat

Helppo jogurtti-raparperipiiras

Ainekset

Pohja
1 dl sulatettua Juustoportin kirnuvoita
1 prk (150 g) Juustoportin HYVIN päärynä-raparperijogurttia
1 kananmuna
1 dl fariinisokeria
2 dl vehnäjauhoa
1 dl kaurahiutaleita
1 tl leivinjauhetta
¼ tl suolaa

Päälle
3-4 dl raparperikuutioita
½ dl sokeria
1 prk (150 g) Juustoportin HYVIN päärynä-raparperijogurttia
2 kananmunaa

Ohje

  1. Sekoita kulhossa kaikki pohjan ainesosat sekaisin (ei tarvitse vaivata) ja kaada voideltuun vuokaan.
  2. Pese ja pilko raparperi ohuiksi kuutioiksi. Sekoita kulhossa jogurtti, munat ja sokeri.
  3. Lado raparperin palat piiraan pohjalle ja kaada päälle jogurttiseos.
  4. Paista 180-asteisessa uunissa n. 25-30 minuuttia.

Käytä tätä