Ainekset
400 g pennepastaa
1 rkl öljyä
400 g broilerin jauhelihaa
1 valkosipulinkynsi
1 tl suolaa
1 tl kurkumaa
½ tl juustokuminaa
½ tl rouhittua mustapippuria
3 dl Juustoportin ruoka- tai kuohukermaa
140-280 g Juustoportin leipäjuustoa
½ sitruunan mehua
1 dl silputtua lehtipersiljaa
Ohje
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
- Kuumenna öljy paistinpannussa ja paista jauheliha kypsäksi.
- Lisää jauhelihaan suola, kurkuma, juustokumina ja mustapippuri. Purista mukaan valkosipulinkynsi.
- Lisää kerma, sekoita hyvin ja anna hautua miedolla lämmöllä 1-2 minuuttia.
- Kuutioi leipäjuusto n. sentin kuutioiksi ja sekoita mukaan kastikkeeseen.
- Lisää sitruunamehu, ja tarkista maku.
- Lisää silputtu lehtipersilja ja lopuksi sekoita kastike valutetun pastan joukkoon.