Ainekset
Letut
500 g keitettyjä perunoita
2 dl Juustoportti kuohukermaa
2 kananmunaa
2 dl vehnäjauhoja
1 punasipuli
0,5 dl ruohosipulisilppua
1 tl suolaa
¼ tl mustapippuria
100 g raastettua Juustoportti Isabella-kermajuustoa tai Juustoportin kellaroitua erikoisjuustoa
Juustoportti kirnuvoita paistamiseen
Jogurttilisäke
200 g Juustoportti turkkilainen jogurtti
2 tl sitruunamehua
suolaa ja mustapippuria
Lisäksi
tuorekurkkua
kirsikkatomaatteja
salaattia
avokadoa
Ohje
- Kuori ja lohko perunat. Keitä vedessä kypsiksi. Survo perunat survimella. Anna jäähtyä.
- Vatkaa munat kerman joukkoon.
- Lisää suola ja vehnäjauhot.
- Lisää survotut perunat ja hienoksi silputtu sipuli ja ruohosipuli. Mausta taikina mustapippurilla. Anna levätä vartin verran.
- Paista letut lettupannulla voissa molemmin puolin kauniin ruskeiksi. Letuista tulee pehmeitä sisältä ja rapeita ulkoa.
- Sekoita sitruuna ja mausteet turkkilaisen jogurtin joukkoon.
- Tarjoa letut maustetun jogurtin ja raikkaan salaatin kanssa.
Tutustu tuotteisiin
Kuohukerma
Isabella-juusto
Kirnuvoi
Turkkilainen jogurtti
Resepti Sonja W Avokadoa&sitruunaa