Jälkiruuat

Harri Syrjäsen kirsikkajäätelöt ilman jäätelökonetta

Tee kotona Harri Syrjäsen reseptillä herkullinen ja helppo kirsikkajäätelö.

Ainekset

2 prk Juustoportti jogurttirahka kirsikka
2 dl Juustoportti vispikermaa
1 dl kirsikka- tai marjahilloa
1 dl pähkinä mixiä
80 g tummaa suklaata

Ohje

  1. Vatkaa vispikerma kuohkeaksi vaahdoksi.
  2. Sekoita keskenään kermavaahto ja kirsikkajogurttirahka.
  3. Kaada jäätelömuottiin puoleen väliin. Laita keskelle hilloa ja täytä muotti täyteen. Voit käyttää jätskipuikko muotteja tai vaikka suorakaiteen muotoista vuokaa. Anna jähmettyä pakkasessa n. 2 tuntia kunnes jäätelö on kovaa.
  4. Koristele jäätelö sulatetulla suklaalla ja rouhituilla pähkinöillä.

 

Käytä näitä!