Ainekset
Vartaat:
2 pkt (á 150 g) Juustoportti Halla paistettavaa juustoa
500 g pala vesimelonia
9 varhaisperunaa valmiiksi keitettynä ja jäähdytettyinä
öljyä
suolaa ja pippuria
Kastike:
1 prk (350 g) Juustoportti Pehmeä turkkilaista jogurttia
2 valkosipulinkynttä
1 jalapeno
1 rku tilliä tai persiljaa
suolaa ja pippuria
Lisäksi:
6 varrastikkua
minttua (valinnainen)
Ohje
- Valmista kastike. Raasta valkosipulinkynnet, hienonna jalapeno ja yrtit. Sekoita kaikki kastikkeen raaka-aineet keskenään ja mausta suolalla sekä pippurilla.
- Leikkaa Halla-juusto ja meloni reilun suupalan kokoisiksi paloiksi ja halkaise isoimmat kypsät varhaisperunat tarvittaessa puoliksi. Pujota vartaiden raaka-aineet grillitikkuihin. Sivele vartaiden pintaan kevyesti öljyä ja mausta suolalla sekä pippurilla.
- Kypsennä vartaita grillissä 5 minuuttia välillä käännellen ja tarjoile jogurttikastikkeen kanssa. Koristele kypsät vartaan halutessasi hienonnetulla mintulla.