Elämä on valintoja, valitse paremmin

Juustoportti

7.9.2018

Juustoportin Vuohiluoman pappila on mukana Asu&Elä messuilla su 9.9

Vuohiluoman pappilan kunnostus valmistuu Asu&Elä messuille juuri sopivasti! Tervetuloa tutustumaan sunnuntaina 10-16 osoitteeseen Kurssitie 2 Jalasjärvi.

Tilaa vuokrataan marraskuusta alkaen juhla- ja kokouskäyttöön. Lisätietoja on tulossa kuun lopulla nettisivuillemme.

Pappilan kunnostaminen on ollut meille kunnia-asia ja innolla odotamme vieraita siitä nauttimaan

31.8.2018

Juustoportti avaa liikenneaseman Kuopioon

Liikenneasema avaa ovensa ensi vuoden alkupuolella ja etsii nyt lähiruokakumppaneita sekä työntekijöitä.

Juustoportti avaa viidennen liikenneasemansa Kuopion Matkukseen vuoden 2019 alkupuolella. Kuopion Juustoportille tulee kahvila-ravintola, juustokauppa sekä Pentikin tehtaanmyymälä. Liikenneasemalle rekrytoidaan noin 20 henkilöä. Polttoaineen jakelusta vastaa Neste ja liikenneasemalle rakennetaan latauspisteet sähköautoille, sekä pesukatu.

Muutostyöt kiinteistössä aloitetaan heti ja samalla kartoitetaan kumppaneita liikenneasemalle. ”Aloitamme henkilökunnan rekrytoinnin ja liikenneasema pyritään avaamaan ensi vuoden alkupuolella” kertoo Juustoportin toimitusjohtaja Timo Keski-Kasari. Rekrytointi avataan yrityksen nettisivuilla syksyllä. Keski-Kasarin mukaan kiinteistöön mahtuu uusia yhteistyökumppaneita saman katon alle. ”Meillä on vapaata tilaa vielä yhdelle tai kahdelle kumppanille. Käymme parhaillaan asiasta neuvotteluita ja toivomme, että löytäisimme hyvän juoma- tai elintarvikepuolen toimijan tähän ja mahdollisesti myös muihin toimipisteisiimme” Keski-Kasari jatkaa. Mahdollisilta kiinnostuneilta yrityksiltä Juustoportti toivoo pikaisia yhteydenottoja.

”Kuopio kokoaa hyvin yhteen Itä-Suomessa liikkuvia, joille pystymme tarjoamaan uudenlaisen taukopaikan. Ruokatuotteita valmistava kuopiolainen Kasvis Galleria Oy on ollut osana Juustoportin konsernia pian kymmenen vuotta, joten alue on meille tuttua” toteaa Juustoportin markkinoinnista ja viestinnästä vastaava Niklas Keski-Kasari.

Pentikin myymälä siirtyy uusiin tiloihin Juustoportin yhteyteen Matkuksen Kauppakeskuksesta. Uusi elämyksellinen Pentik myymälä saa normaalivalikoiman rinnalle outlet-valikoiman, sekä mausteisia pienhuonekaluja.

Juustoportin Matkuksen liikenneasemalle avataan uudelleen syyskuun aikana myös Nesteen mittarikenttä kevyelle liikenteelle. Raskaan ammattiliikenteen Neste Truck -asema jatkaa vanhalla paikallaan.

”Kiitämme Juustoporttia yhteistyön laajentumisesta. Olemme erittäin iloisia, että liikenneaseman monipuoliset palvelut palaavat Matkukseen palvelemaan kaikkia valtatie 5:llä liikkuvia autoilijoita ja paikallisia asiakkaita. Yhdessä Nesteen korkealaatuisten polttonesteiden kanssa liikenneaseman palvelut muodostavat erinomaisen palvelukokonaisuuden. Aiomme myös laajentaa kuluttajapuolen mittarikentän tuotevalikoimaa entisestään loppuvuoden aikana” kertoo Nesteen Marketing & Services -liiketoiminta-alueen Suomen johtaja Sam Holmberg.

Uusi liikenneasema sijaitsee valtatie viiden välittömässä läheisyydessä. Ennen avajaisia liikenneasemalle ja sen yhteyteen tehdään muutostöitä, jolla tila saadaan Juustoportin ja yhteistyökumppaneiden tarpeille sopivaksi. Yhtiö toteaa investoinnin olevan yli miljoona euroa. 

Juustoportti on jalasjärveläinen elintarvikealan konserni, joka on kasvanut viidessäkymmenessä vuodessa pienestä maatilajuustolasta yli 250 henkilöä työllistäväksi perheyritykseksi. Juustoportilla on meijeri- ja juustolatoiminnan lisäksi kahvila-ravintolat Jalasjärvellä, Mäntsälässä, Kärsämäellä ja Ylöjärvellä, sekä ruokatuotteita valmistava Kasvis Galleria Kuopiossa. Juustoportti on tuotantotekniikaltaan Suomen moderneimpia meijereitä, ja se on maailmalla palkittu kypsytetyistä juustoistaan. Suomessa Juustoportti on saanut tunnustusta esimerkiksi hyvänä työnantajana ja perinteisen toimialan rajojen rikkojana. Juustoportti on jo yli parinkymmenen vuoden ajan luonut joka kuukausi yhden uuden, pysyvän työpaikan.

 

Juustoportti Kuopio

 

Lisätietoja:

Juustoportti: Timo Keski-Kasari, toimitusjohtaja (0400 567 366)

Niklas Keski-Kasari, markkinointi ja viestintä (0400 509 098)

Pentik: Pasi Pentikäinen, toimitusjohtaja (040 576 4491)

Salla Ahonen, markkinointijohtaja (040 747 9622)

 

Neste: Sam Holmberg, Marketing & Services -liiketoiminta-alueen Suomen johtaja (050 458 4078)

29.8.2018

Elämän janosta ja nuoren nälästä

ELÄMÄNJANOSTA JA NUOREN NÄLÄSTÄ

Lasten intoa, uteliaisuutta ja oppimisen halua on helppo ihailla. Lapsille kaikki on uutta eikä mikään ole mahdotonta. Jossain vaiheessa murrosikää meihin kaikkiin iskee huoli, tietoisuus, murehdimme tulevaa ja mitä muut meistä ajattelevat.

Se mitä elämältä haluaa ja mitä sen eteen on valmis tekemään, on jokaiselle suuri ponnistus. Kaikilla ei ole lähtökohtaisesti edes samat edellytykset. Jokaisella aikuistuvalla ihmisille on kuitenkin annettu vapaa tahto ja vastuu päättää omasta elämästään.

Meille Juustoportissa nuoret ovat sydämen asia. Olemme perheyhtiö, jossa toteutetaan perhearvoja. Meillä ei ole oikeutta sanoa mitä juuri sinun pitäisi tehdä, mutta haluamme kannustaa sinua, kuka ikinä oletkin. Luota itseesi, uskalla tarttua toimeen ja ole tarpeeksi rohkea pyytämään apua, kun siltä tuntuu.

Koulu ja todistukset osoittavat sitoutumista, mutta ne eivät siltikään ole elämän ydin. Tärkeintä on kuka sinä olet, mitä sinä haluat ja ennen kaikkea miksi. Se saattaa sinulle selvitä kokeilemalla, eksymällä ja löytämällä. Aivan varmasti sinulle tulee yllätyksiä vastaan, huonoja ja hyviä.

Kun oivaltaa mikä on itselle merkityksellistä ja miksi, voi alkaa tekemään valintoja. Nälkä alkaa kasvamaan. Sitä on valmis kamppailemaan sen puolesta mihin uskoo.

Päivien kululle on tarkoitus. Aamuisin on hyvä syy herätä, työkään ei tunnu työltä ja iltaisin voi olla kiitollinen menneestä päivästä. Sellaista elämää me sinulle toivomme ja tällaisia ihmisiä me Juustoportissa tarvitsemme.

Perheyhtiö Juustoportti tukee useita eri nuorisoprojekteja ja on kymmenien nuorien uran alkuvaiheessa mukana. Viimeisimpänä Juustoportti on lahjoittanut Seinäjoen ammattikorkeakoululle 10 000 euroa.

23.8.2018

Etsimme Mäntsälään keittiön esimiestä ja kokkia vakituisiin työsuhteisiin.


Haluatko Mäntsälän kahvila-ravintolaamme täydentämään työyhteisöämme? Toivomme, että olet oma-aloitteinen ja osaat valmistaa maukasta ruokaa niin linjastoon kuin annoksinakin. Haluamme sinun tekevän töitä iloisin mielin ja olevan hyvä työkaveri, joka palvelee asiakkaitamme ylpeänä työstään ja työpaikastaan. Työ on kaksivuorotyötä ja keittiö on auki myös viikonloppuisin.

Esimieheksi hakevilta edellytämme koulutusta tai kokemusta esimiestyöstä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tiina Laaksonen (040 591 5943). Työhakemukset osoitteessa www.juustoportti.fi/tyopaikat. Paikat täytetään sopivan henkilön löytyessä.

23.8.2018

 

Juustoportti avaa neljännen liikenneasemansa Ylöjärvelle kesän 2018 aikana. Juustoportti Ylöjärvelle tulee kahvila, ravintola ja herkkukauppa. Liikenneasemalle rekrytoidaan noin 15 henkilöä. Polttonesteen jakelusta vastaa ST1 ja liikenneasemalle rakennetaan sähköautoille latauspisteet.

Juustoportti Ylöjärvi avataan heinä-elokuussa. ”Aloitamme nyt henkilökunnan rekrytoinnin ja liikenneasema pyritään avaamaan mahdollisimman nopeasti. Sinällään meillä ei ole kiire, sillä tällä hetkellä nopeutta tärkeämpää on saada hyvä henkilökunta sisään ja koulutettua heidät hyvin.” kertoo Juustoportin toimitusjohtaja Timo Keski-Kasari. Yrityksen mukaan rekrytointi on auki heidän nettisivuillaan.

Uusi Ylöjärven liikenneasema on osa Juustoportin strategiaa, jossa se pyrkii rakentamaan noin 10 yksikön kokoisen liikenneasemaverkoston. Edellinen uusi yksikkö avattiin viime vuoden maaliskuussa Kärsämäelle. Yritys kertoo nykyisen liikenneaseman olevan hyvä lisäys yrityksen vahvalle markkina-alueelle. ”Olemme pyörittäneet liikenneasemaa liki kolmekymmentä vuotta 3-tien varressa Jalasjärvellä, joten suurin osa kuluttajista tällä alueella tuntee Juustoportin. Pyrimme tuomaan oman erottuvan ja laadukkaan konseptimme Tampereen lähelle, jotta voisimme palvella kuluttajia yhä laajemmin.” toteaa Juustoportin markkinoinnista ja viestinnästä vastaava Niklas Keski-Kasari.

Uusi liikenneasema sijaitsee valtatie kolmen välittömässä läheisyydessä. Ennen liikenneaseman avaamista parkkialueilla tullaan tekemään muutoksia sekä sisätiloja muokataan Juustoportin tarpeille sopivaksi.

 

Juustoportti on jalasjärveläinen elintarvikealan konserni, joka on kasvanut viidessäkymmenessä vuodessa pienestä maatilajuustolasta yli 200 henkilöä työllistäväksi perheyritykseksi. Juustoportilla on meijeri- ja juustolatoiminnan lisäksi kahvila-ravintolat Jalasjärvellä, Mäntsälässä ja Kärsämäellä, sekä ruokatuotteita valmistava Kasvis Galleria Kuopiossa. Juustoportti on tuotantotekniikaltaan Suomen moderneimpia meijereitä, ja se on maailmalla palkittu kypsytetyistä juustoistaan. Suomessa Juustoportti on saanut tunnustusta useasti esimerkiksi hyvänä työnantajana ja perinteisen toimialan rajojen rikkojana. Juustoportti on jo parinkymmenen vuoden ajan luonut joka kuukausi yhden uuden, pysyvän työpaikan.

 

Lisätietoja: Timo Keski-Kasari, toimitusjohtaja, 0400 567 366

Niklas Keski-Kasari, markkinointi ja viestintä, 0400 509 098

Ylöjärvi2

Ylöjärvi


« Edelliset 5   Seuraavat 5 »