Elämä on valintoja, valitse paremmin

Juustoportti

14.2.2019

Juustoportti Kuopio on avattu!

 

Juustoportin viides liikenneasema on avattu Kuopioon. Uusin liikenneasema sijaitsee valtatie viiden välittömässä läheisyydessä, Matkuksessa. Liikenneaseman monipuoliset palvelut palaavat Matkukseen. Juustoportti Kuopion liikenneasemalla palvelee kahvila-ravintola, juustokauppa, kahvipaahtimo, paistopiste, juomakellari, sekä Pentikin tehtaanmyymälä. Liikenneasemalla on myös miehitetty palveleva pesukatu ja myöhemmin avataan sähköautoille latauspisteet.

”Tarjoamme uudenlaisen taukopaikan valtatie viidellä liikkuville ja paikallisille asukkaille. Haluamme olla paras taukopaikka ruokaa arvostaville. Lisäksi toivomme asiakkaiden viihtyvän ja palaavan uudelleen” kertoo Juustoportin toimitusjohtaja Timo Keski-Kasari. Yhtiö kertoo pyrkivänsä laajentamaan suomalaista ruokakulttuuria. ”Meillä on tarjolla kattavasti paitsi Juustoportin omat tuotteet, myös hyväksi ja laadukkaaksi todettujen pientuottajien erikoistuotteita. Myymälän sydämenä toimii juustotiski, josta voi maistella pitkään kypsytettyjä juustoja” jatkaa Keski-Kasari.

Liikenneasemalle on rekrytoitu 20 henkilöä, joita on perehdytetty Juustoportin arvomaailmaan alkuvuoden ajan. Yksikön esimiehenä toimii Toni Karjalainen. Ennen avajaisia liikenneasemalle ja sen yhteyteen on tehty muutostöitä, joilla kiinteistö saatiin Juustoportin ja yhteistyökumppaneiden tarpeille sopivaksi. Yhtiö toteaa investoinnin olleen yli miljoona euroa ja muutostöihin osallistuneen kymmeniä henkilöitä. Juustoportti tulee tarjoamaan nuorille kesätöitä.

Juustoportti Kuopion polttonestejakelun hoitaa Neste, joka on laajentanut kuluttajapuolen mittarikentän tuotevalikoimaa entisestään. ”Asemalta saa myös täysin jätteistä ja tähteistä valmistettua Neste MY uusiutuvaa dieseliä, jonka avulla autoilija voi vähentää kasvihuonekaasupäästöjään jopa 90 %. Tuotteen voi ottaa käyttöön välittömästi, ilman mitään muutoksia ajoneuvoihin. Lisäksi Kuopion Juustoportilta saa mittarimyynnistä AdBlue-urealiuosta, jota käytetään uusimmissa dieselmoottoreissa ja jonka käytöllä voidaan parantaa ympäristön ilmanlaatua.” kertoo Nesteen Marketing & Services -liiketoiminta-alueen Suomen toiminnoista vastaava johtaja Sam Holmberg.

 

Juustoportti on jalasjärveläinen elintarvikealan konserni, joka on kasvanut viidessäkymmenessä vuodessa pienestä maatilajuustolasta 250 henkilöä työllistäväksi perheyritykseksi. Juustoportilla on meijeri- ja juustolatoiminnan lisäksi kahvila-ravintolat Jalasjärvellä, Mäntsälässä, Kärsämäellä, Ylöjärvellä ja Kuopiossa, sekä ruokatuotteita valmistava Kasvis Galleria Kuopiossa. Juustoportti on tuotantotekniikaltaan Suomen moderneimpia meijereitä, ja se on maailmalla palkittu kypsytetyistä juustoistaan. Suomessa Juustoportti on saanut tunnustusta esimerkiksi hyvänä työnantajana ja perinteisen toimialan rajojen rikkojana. Juustoportti on jo yli parinkymmenen vuoden ajan luonut joka kuukausi yhden uuden, pysyvän työpaikan.

 

Lisätietoja:   

Juustoportti:   

 Timo Keski-Kasari, toimitusjohtaja (0400 567 366)

Niklas Keski-Kasari, markkinointi ja viestintä (0400 509 098)

Pentik: 

Pasi Pentikäinen, toimitusjohtaja (040 576 4491)

Salla Ahonen, markkinointijohtaja (040 747 9622)

Neste: 

Sam Holmberg, Marketing & Services -liiketoiminta-alueen Suomen johtaja (050 458  4078)

11.2.2019

Keittiön vuoropäällikköä Mäntsälän liikenneasemallemme

Etsimme keittiön vuoropäällikköä Mäntsälän liikenneasemallemme

 

Olet vastuuntuntoinen ja ripeäotteinen palvelualan ammattilainen. Hoidat keittiön tilaukset ja suunnittelutehtäviä sekä johdat keittiön toimintaa. Sinulta sujuu myös buffet- ja ála carte -ruokien valmistus. Et pelkää haasteita ja olet joustava sekä organisointikykyinen. Sinulle on yhtä luontevaa työskennellä niin tiimissä kuin itsenäisestikin.

 

Tarjoamme työn kasvavassa yrityksessä, jossa onnistumista tukevat Juustoportin hyvät taustavoimat, koulutusmahdollisuudet ja henkilökohtaiset kehittymismahdollisuudet.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa puhelimitse Tiina Laaksonen 040 591 5943. Paikka täytetään sopivan kandidaatin löytyessä.

 

Jätä hakemuksesi ja CV Juustoportin nettisivuilla 10.3.2019 mennessä. http://www.juustoportti.fi/tyopaikat 

 

Työsuhde: Vakituinen

Palkkaus: MaRaVa työehtosopimuksen mukaan

Työaika: Työ on 2-vuorotyötä. Työtä tehdään myös viikonloppuisin.

4.2.2019

Maanantaina 4.2 keittiö suljetaan klo 19, Jalasjärvellä

Huoltotöiden johdosta, keittiö Jalasjärven kahvilassa suljetaan ma 4.2 klo 19. 

15.1.2019

Autopesukadun palvelutyöntekijöitä Helmikuussa avattavaan Matkuksen liikenneasemalle

Haemme nyt helmikuussa 2019 avattavaan Matkuksen liikenneasemalle

Autopesukadun palvelutyöntekijöitä

Hakuaika päättyy 20.01.2019


Työssäsi vastaat autopesukadun asiakaspalvelusta aidolla otteella sekä toiminnan sujuvuudesta.

Toivomme Sinulta:

Asiakaspalvelutaustaa

Aito paloa asiakaspalveluun

Aktiivista, reipasta ja itsenäistä työotetta

Ulospäinsuuntautuneisuutta ja positiivisuutta
Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen vastaavantyyppisistä töistä

Tarjoamme ainutlaatuisen ja mielenkiintoisen työn sekä toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen. Työtehtäviin valituille järjestetään laitekoulutus.


Hae paikkaa:
https://careers.barona.fi/tyopaikka/5c361788f1f6a90020f9ead8/Autopesukadun-palvelutyontekija/

15.1.2019

Jalasjärvellä keittiön aikataulut ajalla 14.1-31.1.

Juustoportti Jalasjärvellä keittiö on ajalla 14.1.-31.1  avoinna ma-to klo 10.30-20. 


« Edelliset 5   Seuraavat 5 »