Elämä on valintoja, valitse paremmin

Juustoportti

16.1.2020

Meijerityöntekijöitä, Jalasjärvelle

 

Olisitko sinä seuraava juustoporttilainen? Haemme Jalasjärven meijerillemme henkilöitä, joilla on kiinnostusta ja valmiuksia monipuolisesti erilaisiin tuotannon tehtäviin esim. tuotteiden valmistukseen, pakkaukseen sekä varastolle. Monipuolisten työtehtävien kautta pääset osaksi vastuullisesti tuotettujen ja laadukkaiden tuotteiden valmistusta.
Toivomme sinulta löytyvän:
-    Oma-aloitteisuutta ja joustavuutta
-    Kykyä omaksua tietoa nopeasti
-    Tiimityöskentelytaitoja
-    Ahkeraa asennetta
-    Intoa oppia uutta ja kehittyä

Aikaisempi kokemus meijerityöskentelystä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Työ on vuorotyötä sekä fyysisesti kuormittavaa. Osastosta riippuen tulet työskentelemään 2-3 vuorossa.
Tarjoamme kiinnostavia työtehtäviä eri osastoilla. Työsuhteen alussa järjestämme kattavan perehdytyksen. Meillä on mukava ja kannustava työyhteisö, jossa saat tukea esimieheltäsi ja kollegoiltasi.
Hae juustoporttilaiseksi viimeistään 29.1.2020 mennessä!
Täytä hakulomake: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?e72ea8db

Lisätietoja tehtävistä antaa Pekka Alakoski, 040-8252790, pekka.alakoski@juustoportti.fi

Juustoportti on 50 vuotta vanha perheyritys, jonka tuotteista valtaosa valmistetaan omassa meijerissä Jalasjärvellä. Meijerimme on tuotantotekniikaltaan Suomen moderneimpia ja toimintamme perustuu jatkuvaan ja tavoitteelliseen tuotekehitykseen, korkeaan laatuun sekä henkilökunnan korkeaan osaamiseen. Juustoportti työllistää tällä hetkellä n. 250 henkeä.

23.12.2019

Juustoportin kesärekry vuodelle 2020 on nyt auki!


Hae sinäkin kesäksi töihin vastuullisuudestaan tunnetulle Juustoportille. Tarjoamme monipuolisia haasteita kesälle 2020!
Valitse alla olevista linkeistä itsellesi sopivin toimipiste ja täytä hakemus jo tänään!


Jalasjärvi meijeri:  https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?624d9026
Jalasjärvi liikenneasema:  https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?65a9f729
Ylöjärvi liikenneasema: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?a5bd1efb
Mäntsälä liikenneasema: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?a5e1d583
Kärsämäki liikenneasema: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?015044d7
Kuopio liikenneasema: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?974cbdc2


Hakuaika päättyy 31.1.2020!

23.12.2019

Joulunajan aukioloajat

Joulunajan aukioloajat

19.12.2019

Joululahja hyväntekeväisyyteen

Juustoportin perinteenä on ollut jakaa joululahjoihin varatut rahat hyväntekeväisyyteen. Tänä vuonna tuemme mielenterveystyötä MIELI Suomen Mielenterveys Ry:n kautta. Lahjoitus jaetaan valtakunnallisen kriisipuhelimen ja nuorten sekasin-chatin kesken. 

 Valtakunnallinen kriisipuhelin tarjoaa keskusteluapua kriisissä oleville ja heidän läheisilleen. Kriisipuhelin-keskustelun tavoitteena on helpottaa henkistä hätää sekä ehkäistä itsemurhia. Päivystäjä auttaa soittajaa pohtimaan keinoja tilanteen helpottamiseksi, omien voimavarojen löytämiseksi ja ongelmien ratkaisemiseksi. Kriisipuhelimeen voi soittaa numeroon 09 2525 0111.

 Sekasin-chat on valtakunnallinen, laajasti avoinna oleva keskustelupalvelu, joka tukee mielen hyvinvointia ja mielenterveyden ongelmista selviämistä. Chat luo toivoa jokaiselle nuorelle ja auttaa ratkomaan mieltä painavia ongelmia. https://sekasin247.fi/

Toivomme lahjan auttavan hankalassa elämäntilanteessa kamppalevia läheisiämme.

Hyvää joulua!

Juustoportti_2019_joululahja_MIELI_ry.jpg

30.12.2019

Kokkia ja liikenneasematyöntekijää Ylöjärvelle

Etsimme Ylöjärvelle kokkia ja liikenneasematyöntekijää!
Sinä positiivisella asenteella varustettu tekijäihminen, joka olet kiinnostunut työskentelemään Juustoportin Ylöjärven liikenneasemalla – ota yhteyttä!
Haemme hyvän ja työteliään asiakaspalveluasenteen omaavaa liikennemyymälätyöntekijää sekä kokkia liikenneasemallemme Ylöjärvelle. Toivomme sinulta oma-aloitteisuutta ja kokemus alalta katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Omaathan myös iloisen mielen ja palvelet asiakkaitamme ylpeänä työstäsi ja työpaikastasi. Työ on kaksivuorotyötä ja liikenneasemamme on auki myös viikonloppuisin. Työ on monipuolista sisältäen kassa- ja keittiötyöskentelyä, ravintolan avustavia tehtäviä sekä kahvilatyötä.
Tarjoamme mielenkiintoisen työn ajan hermolla olevasta työpaikasta sekä mukavan työporukan!
Lisätietoja mahdollisuuksista antaa Pekka Alakoski (040 825 2790, pekka.alakoski@juustoportti.fi).
Täytä hakemus täältä:   https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?f027b421

Hakuaika: 08.01. 2020 saakka

 


« Edelliset 5