Elämä on valintoja, valitse paremmin

Juustoportti

9.8.2019

Haussa innovatiivinen Prosessitekniikan insinööri/asiantuntija, Jalasjärvi

Oletko jo kokenut ammattilainen, jolle meijerin prosessit ovat tuttuja ja koet että on aika tutustua uusiin haasteisiin? Käytä tilaisuutesi ja liity osaksi Juustoportin kasvutarinaa hakemalla meille!

Haemme kasvavaan joukkoomme kehityshenkistä prosessitekniikan insinööriä tai asiantuntijaa. Tulet toimimaan aktiivisesti olemassa olevien tuotantoprosessien parantamisessa sekä jatkokehittämisessä. Kokonaisuudet hallitsevana osaajana olet myös mukana uusien projektien suunnittelussa sekä käyttöönotossa.

Prosessitekniikan ammattilaisena otat päivittäisessä työssäsi huomioon taloudelliset tekijät tuotantoprosessien tehokkuudesta kustannustehokkuuteen, sekä huolehdit prosessien turvallisuudesta työsuojelun ja ympäristön näkökulmasta lakiasiat huomioiden.

Suomen nopeiten kasvavana meijerinä tarjoamme innovatiivisen ja monipuolisen työympäristön, sekä mahdollisuuden olla rakentamassa kasvavan perheyrityksen tuotantoprosesseja. Olemme aidosti kiinnostuneita henkilöstömme osaamisesta, osaamisen kehittämisestä sekä työhyvinvoinnista.

Sinulta edellytämme:

•Soveltuvaa koulutusta, mielellään olet suuntautunut automaatiotekniikkaan tai tuotantoteknologiaan

•Työkokemusta vastaavista tehtävistä mm. prosessien suunnittelu ja optimointi sekä mittaus- ja säätötekniikka

•Johtamis- ja suunnitteluosaamista sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon

•Hyviä ryhmätyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä yrittäjämäistä asennetta

•Vahvaa kehityshenkeä

•Hyvää englannin kielen hallintaa

Jos tunnistit itsesi, älä aikaile vaan hae jo tänään!

Käy jättämässä hakemuksesi ja palkkatoiveesi osoitteessa: https://www.juustoportti.fi/tyopaikat 

Lisätietoja tehtävästä antaa: Pekka Alakoski, 040-8252790, pekka.alakoski@juustoportti.fi

Hakuaika päättyy: 31.8.2019

Juustoportti on 50 vuotta vanha perheyritys, jonka tuotteista valtaosa valmistetaan omassa meijerissä Jalasjärvellä. Meijerimme on tuotantotekniikaltaan Suomen moderneimpia ja toimintamme perustuu jatkuvaan ja tavoitteelliseen tuotekehitykseen, korkeaan laatuun sekä henkilökunnan korkeaan osaamiseen. Juustoportti työllistää tällä hetkellä yli 200 henkeä. 

 

22.5.2019

Juustoportilta hiilineutraali maito

Jalasjärvi 22.5.2019

 

Ensimmäinen hiilineutraali maito

 

Juustoportti hyvittää kokonaan Vapaan lehmän maidon hiilijalanjäljen. 

 

Juustoportin koko tuotantoketjun hiilijalanjälki on laskettu Luonnonvarakeskuksen (Luke) toimesta, kasvinviljelystä valmiiseen tuotteeseen saakka. Laskelmien perusteella saadun Vapaan lehmän maitojen ja maitojuomien hiilijalanjäljen Juustoportti hyvittää Gold Standard-sertifioitujen projektien avulla. Päästökompensaatio tapahtuu investoimalla energiatehokkaampiin keittimiin ja metsänistutukseen Afrikassa. Keittimet vähentävät metsän hakkuuta, uusi metsä sitoo hiilidioksidia ja lisää luonnon monimuotoisuutta. Juustoportti kertoo kartoittavansa myös kotimaisia kompensaatioprojekteja. 

”Ilmastonmuutoksen hillitsemisen kannalta käytännön teot on tehtävä nyt. Ensisijainen asia on hiilijalanjäljen pienentäminen, jota Juustoportti on tehnyt koko historiansa ajan. Koko väestön ruokavaliomuutoksen vaihtoehtona on nykyisten tuotteiden muuttamainen hiilineutraaliksi. Tämän olemme nyt tehneet, sillä haluamme tarjota helpon tavan kuluttajille tehdä ympäristötekoja”, kommentoi Juustoportin toimitusjohtaja Timo Keski-Kasari. 

Luke on suorittanut laskennan Juustoportin tiloilla sekä meijerillä alkuvuoden aikana. Laskelmat tarkennetaan kesällä ja lopulliset tulokset saadaan elokuussa. Vasta sen jälkeen tarkka luku on tiedossa. Alustavien tietojen perusteella maitojen ja maitojuomien hiilijalanjälki vaikuttaisi olevan 0,6–1,2 CO2-ekv. välillä. Juustoportin meijerin toiminta on alustavien tulosten mukaan keskivertoa ympäristöystävällisempää. 

”Tarkat tulokset eivät ole valmiina, mutta jo nyt pystymme tutkitun tiedon valossa jatkamaan kehitystyötä ympäristön hyväksi sekä meijerillä, että maitotiloilla. Olemme iloisia, että ympäristöprojektimme näkyivät meijerin tuloksissa näin selkeästi keskiarvoa pienempänä hiilijalanjälkenä”, Timo Keski-Kasari jatkaa.

Juustoportti on kehittänyt Vapaan lehmän maidon ominaisuuksia ja pyrkii olemaan sillä vastuullisuuden edelläkävijä jatkossakin. Vapaan lehmän maito sai ensimmäisenä Euroopassa maailmanlaajuisen eläinten hyvinvointia mittaavan edistyneen tason Welfare Quality-sertifikaatin. Juustoportin markkinoinnista vastaava Niklas Keski-Kasari on tyytyväinen Vapaan lehmän tuotteisiin:  

”Vapaan lehmän maito on monipuolisesti vastuullisinta maitoa. Se on kokonaisuus, jonka tekijöitä ovat eläinten hyvinvointi, parempi korvaus tuottajille ja ilmastolle paras vaihtoehto. Markkinoilla vastuullinen kuluttaminen kasvaa edelleen ja pyrimme vastaamaan siihen. Uskomme, että asiat etenevät vapaaehtoisilla parannustoimilla. Ilmastonmuutokseen ei ole yhtä helppoa ratkaisua, vaan se koostuu useista teoista.” 

 

Juustoportti on jalasjärveläinen elintarvikealan konserni, joka on kasvanut viidessäkymmenessä vuodessa pienestä maatilajuustolasta lähes 250 henkilöä työllistäväksi perheyritykseksi. Juustoportilla on meijeri- ja juustolatoiminnan lisäksi kahvila-ravintolat Jalasjärvellä, Mäntsälässä, Kärsämäellä, Ylöjärvellä ja Kuopiossa, sekä ruokatuotteita valmistava Kasvis Galleria Kuopiossa. Juustoportti on tuotantotekniikaltaan Suomen moderneimpia meijereitä, ja se on maailmalla palkittu kypsytetyistä juustoistaan. Suomessa Juustoportti on saanut tunnustusta esimerkiksi hyvänä työnantajana ja perinteisen toimialan rajojen rikkojana. Juustoportti on jo yli parinkymmenen vuoden ajan luonut joka kuukausi yhden uuden, pysyvän, työpaikan.

 

Lisätietoja Juustoportti    

Timo Keski-Kasari, toimitusjohtaja (0400 567 366)

Niklas Keski-Kasari, markkinointi ja viestintä (0400 509 098)

27.6.2019

Juustoportti etsii tuoteryhmäassistenttia!

HAKU ON PÄÄTTYNYT, KIITOS HAKIJOILLE!

Hallitsetko jo tuoteryhmien ylläpidon tai haluatko kasvaa tuoteryhmien asiantuntijaksi? Nyt sinulla on oiva mahdollisuus liittyä osaksi kasvavaa ja ammattitaitoista joukkoa, jossa pääset mukaan luomaan menestyvää kasvutarinaa. Hae siis Juustoportille!

Haemme kasvavaan joukkoomme tuoteryhmäassistenttia Juustoportin tuoteryhmien ylläpitotehtäviin Jalasjärvelle. Tehtäviisi kuuluu tuotetietojen ylläpitäminen järjestelmissä, spesifikaatioiden laatiminen sekä tuotehallinnan avustavat tehtävät. Vastaat tuotetietojen ajantasaisuudesta ja oikeellisuudesta.
Työskentelet tuoteryhmäpäällikön alaisuudessa ja läheisessä yhteistyössä myynnin, asiakaspalvelun sekä tuotekehityksen ja laadunhallinnan kanssa.
Tarjoamme erittäin hienon mahdollisuuden olla mukana kasvavan perheyrityksen tuotteiston hallinnassa.

Sinulta toivomme:
• Soveltuvaa elintarvikealan koulutusta ja/tai kokemusta vastaavista tehtävistä
• Hyvää tietojärjestelmien hallintaa
• Hyvä englanninkielen taito
• Aktiivista ja innovatiivista otetta sekä kaupallista asennetta
• Itsenäistä työskentelyotetta, yrittäjämäistä asennetta sekä hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja

Juustoportti on vastuullisuudestaan tunnettu nopeasti kasvava ja kansainvälistyvä perheyritys. Juustoportti työllistää tällä hetkellä lähes 250 henkilöä. Haluamme olla kasvollinen ja hyvä työnantaja, jossa jokainen voi olla ylpeä omasta työstään. Innovatiivinen ja intohimoinen yhdessä tekemisen kulttuuri takaa sen, että saamme tarjottua laadukkaita tuotteita ja palveluita asiakkaillemme Suomessa ja ulkomailla.

25.4.2019

Kahviloiden aukioloajat Vappuna

Olemme kahviloissamme avoinna Vappuna seuraavasti:

Jalasjärvi:

Ti.30.4 klo.7-20

Ke. 1.5 klo.8-22

 

Kärsämäki:

Ti.30.4 klo 6-22

Ke. 1.5 klo 8-22

 

Kuopio:

Ti.30.4 klo 6-22

Ke. 1.5 klo 8-22

 

Ylöjärvi:

Ti. 30.4 klo 6-22

ke.  1.5 klo 8-22

 

Mäntsälä:

Ti. 30.4. klo 7-20

1.5. 1.5  klo 9-20

 

tervetuloa!


« Edelliset 5