7/10/2024

Arvonta somessa, voit voittaa Harri Syrjäsen ONE POT -kirjan!

🔥 ARVONTA 🔥


Haluatko kokkailla Harri Syrjäsen tapaan?

ONE POT Harri Syrjäsen yhden kattilan suosikkireseptit -kirja on nyt myynnissä liikenneasemilla, josta se on helppo hankkia vaikka juustojen kanssa tuliaisiksi.

Kirjan hinta on 29,90 €, tervetuloa ostoksille!


Nyt sinulla on myös mahdollisuus voittaa Harri Syrjäsen nimikirjoituksella varustetun uutuuskirjan osallistumalla arvontaa Juustoportin some-tileillä.


Vastaa kysymykseen kommentilla somejulkaisun alle ja voit voittaa ONE POT Harri Syrjäsen yhden kattilan suosikkireseptit -kirjan, jossa Harri Syrjäsen nimikirjoitus.

Voittaja arvotaan ma 21.10. Ilmoitamme voittajille asetustesi mukaan vastaamalla kommenttiisi tai yksityisviestillä. Mikäli et ole kuulolla, arvotaan palkinnolle uusi voittaja ke 23.10. Kirjat postitetaan voittajille syksyn aikana. Onnea arvontaan!

Varo huijaussivuja! Tarkasta että yksityisviesti tulee Juustoportin oikealta tililtä. Emme pyydä lunastamaan voittoa linkin kautta, henkilötietojasi tai rekisteröitymään, emme myöskään lähetä kaveripyyntöjä. Arvonnan säännöt löytyvät täältä -> www.juustoportti.fi/arvonta

 

ONE POT Harri Syrjäsen yhden kattilan suosikkireseptit -kirja on nyt myynnissä Juustoportin liikenneasemilla!

Kirjan hinta on 29,90 €, tervetuloa ostoksille!


Tervetuloa Juustoportin liikenneasemille

Meillä on päivittäin tarjolla herkullinen noutopöytä, sekä ala carte -listan herkut. Pienempään nälkään suosittelemme itse tekemiämme panineja tai sänäreitä, eli täytettyjä leipiä, jotka nautitaan lämmitettynä. Kahvin kanssa maistuu esimerkiksi leipäjuusto lakkahillolla.

Ainutlaatuisella juustotiskillä on tarjolla mittava määrä erilaisia kellaroituja erikoisjuustojamme, joita voi maistella ennen ostopäätöstä. Kattavan omien tuotteiden valikoiman ja päivittäistavaroiden lisäksi olemme valinneet myymälään laadukkaita pientuottajien tuotteita. Auton tankkaus ja sähköautojen suurteholataaminen onnistuu helposti ruokailun ja ostosten yhteydessä. Meillä on myös hyvät kokouspalvelut erilaisiin tarpeisiin.

Juustoportti-ketju valittiin vuoden 2022 taukopaikaksi Tilausajokuljettajat ry:n toimesta. Vuoden taukopaikka -titteli on kiitos ja tunnustus hyvin tehdystä työstä tielläliikkujien hyväksi. Valinnan perusteluina kerrottiin, että Juustoportti on pitkäjänteisesti tehnyt hyvää työtä asiakkaiden eteen. Pysähtyipä missä päin tahansa Suomea, niin Juustoportti on takuuvarma taukopaikka.

Tervetuloa herkuttelemaan hyvällä ruoalla ja tekemään herkullisia ostoksia.