Pääruuat

Harri Syrjäsen Nduja-Vuohen Grand Reserve -pasta

noin 20 min.

Kokka helppo OnePot-pasta Vuohen Grand Reserve -juustosta ja ndujasta Harri Syrjäsen ohjeella. Katso resepti nettisivulta.

Ainekset

30 g Juustoportti Vuohen Grand Reserve -juustoa
70 g Ndujaa
300 g pastaa
rasia kirsikkatomaatteja
1/2 sitruuna
kourallinen rucolaa
7 dl mietoa lihalientä
3,3 dl Juustoportti ruokakermaa
suolaa, mustapippuria

Ohje

  1. Puolita tomaatit ja raasta juusto raasteeksi.
  2. Laita kasari kuumenemaan ja lorauta oliiviöljyä, purista ndujaa pannulle ja freesaa hetki kunnes nduja sulaa pannulle.
  3. Lisää tomaatit ja freesaa hetki. Lisää liemi ja ruokakerma. Kiehauta, lisää pasta ja mausta suolalla ja pippurilla.
  4. Keittele hiljaa hymyillen 14 min.
  5. Lisää Vuohen grand reserve juustoraaste, purista puolikas sitruuna ja viimeistele rucolalla.

Käytä näitä!