Ainekset
1 prk Juustoportti Kermaviili 200 g
1 kg keitettyjä varhaisperunoita
300 g lämminsavulohta
2 valkosipulinkynttä
3 kevätsipulia
1 omena
1/2 kurkku
1/4 ruukkua tilliä
2 rkl kapriksia
80 g rucolaa
1/2 sitruuna
0,5 dl oliiviöljyä
Ohje
- Pilko keitetyt varhaisperunat sekä viipaloi kurkku puolirenkaiksi.
- Kuutioi omena ja leikkaa kevätsipuli sekä valkosipuli.
- Silppua tilli ja leikkaa sitruuna halki.
- Kaada ainekset isoon kulhoon ja lorauta oliiviöljyä sekaan. Lisää Juustoportin kermaviili sekä puolikkaan sitruunan mehu. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Sekoita ainekset hyvin ja lisää lopuksi lohi paloina joukkoon.