Ainekset
LEIVOSPOHJAT
4 kananmunaa
2,5 dl rypsiöljyä
1,25 dl Juustoportin Vapaan lehmän täysmaitoa
1,25 dl kuumaa vettä
4 dl sokeria
5 dl vehnäjauhoja
1,25 dl tummaa kaakaojauhetta
1,5 rkl leivinjauhetta
1,5 rkl vaniljasokeria
MAITOSUKLAAKUORRUTE
300 g maitosuklaata
1 dl Hasselpähkinärouhetta
2 rkl rypsiöljyä
KINDERSUKLAAKREEMI
200 g Juustoportin kirnuvoita
6 kpl Kinder Maxi -suklaapatukkaa
2 rkl kaakaojauhetta
1 tl vaniljasokeria
3 dl tomusokeria
0,5 dl Juustoportin vispikermaa
Ohje
LEIVOSPOHJAT
- Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen.
- Suihkuta vuokaspray leivosvuokiin.
- Yhdistä keskenään kananmunat, rypsiöljy ja sokeri.
- Yhdistä keskenään kuivat aineet vehnäjauho, tumma kaakaojauhe, leivinjauhe ja vaniljasokeri.
- Lämmitä vesi kuumaksi.
- Kaada kuivia aineita vuorotellen nesteiden kanssa kananmuna-rypsiöljyseoksen joukkoon ja sekoita hyvin käännellen.
- Kaada taikina leivosvuokiin ja paista alatasolla noin 30 minuuttia.
- Kumoa hieman jäähtyneet leivospohjat ritilälle ja kääri pohjat kelmuihin.
- Anna jäähtyä ennen täytteiden tekemistä.
MAITOSUKLAAKUORRUTE
- Sulata suklaa syvällä lautasella, lisää joukkoon rypsiöljy ja hasselpähkinärouhe, sekoita tasaiseksi massaksi.
- Dippaa leivospohjat suklaakuorrutteessa ja nosta leivinpaperille valumaan.
- Siisti leivospohjien alareunat ja nosta leivokset pakastimeen.
KINDERSUKLAAKREEMI
- Sulata Kinder Maxi -suklaat, anna jäähtyä.
- Vatkaa huoneenlämpöinen kirnuvoi valkoiseksi vaahdoksi noin (5 min).
- Yhdistä joukkoon suklaa.
- Lisää joukkoon vaniljasokeri, kaakaojauhe, tomusokeri, jatka vatkaamista.
- Lisää lopuksi joukkoon myös vispikerma ja vatkaa ilmavaksi silkkisen pehmeäksi kreemiksi.
- Pursota tyllan avulla leivosten päälle kindersuklaakreemi.
- Koristelu leivokset esim. Kinder cards kekseillä tai vaihtoehtoisesti kindersuklaalla ja hasselpähkinärouheella.
Resepti @vanilllacaces