Ainekset
400 g perunaa
400 g Juustoportin Juustomakkaraa
1 pieni punasipuli
1 kevätsipuli
150 g Juustoportin smetanaa
suolaa
pippuria
Ohje
- Kuumenna uuni +200 asteeseen.
- Pese ja lohko perunat.
- Laita perunalohkot leivinpaperoidulle pellille, lisää öljyä ja mausteet ja paahda uunin keskiosassa n. 20 min.
- Viipaloi makkarat ja lisää uuniin, paista perunoita ja makkaroita vielä yhdessä n. 10 minuuttia.
- Leikkaa punasipuli renkaiksi ja viipaloi kevätsipuli.
- Kun perunat ja makkarat ovat kypsyneet, kaada ne tarjoiluastiaan.
- Koristele sipuleilla, lusikoi smetanasta kekoja perunoiden päälle ja tarjoile heti!
Voit tarjoilla lisäksi kurkkusalaattia, ketsuppia ja sinappia makusi mukaan.
Juustoportin juustomakkaraa saatavilla Juustoportin liikenneasemilla.