Ainekset
1 pkt keltaisia kirsikkatomaatteja
1 pkt punaisia kirsikkatomaatteja
1 punasipuli
1 valkosipulinkynsi
1 pss (65g) Babypinaattia
oliiviöljyä
balsamicoa
2 rkl fariinisokeria
suolaa ja pippuria
1 pkt Juustoportin Halla-juustoa
400g Tagliatelle-pastaa
Ohje
- Laita pastaa varten iso kattilallinen vettä kiehumaan.
- Viipaloi punasipuli suikaleiksi.
- Lorauta paistinpannulle oliiviöljyä, balsamicoa ja ripottele 1-2 rkl fariinisokeria, lisää punasipulit pannulle. Paista sipuleita muutama minuutti.
- Murskaa valkosipulin kynsi ja halkaise tomaatit puoliksi.
- Lisää tomaatit pannulle sipuleiden kanssa ja kääntele muutama minuutti, mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Kun pastavesi kiehuu, keitä pastaa pakkauksen ohjeen mukaisesti.
- Kuutioi Halla-juusto noin 2cm kokoisiksi paloiksi ja paista pannulla kauniin ruskeiksi.
- Kun pasta on al dente, kaada vesi pois ja lisää spagetit pannulle.
- Kaada kasvikset sekaan ja kääntele joukkoon.
- Lorauta vielä kunnolla oliiviöljyä ja lisää babypinaatti. Tarkista maku ja tarjoile heti!