Ainekset
200 g minipaprikoita
2 maissia
2 isoa punasipulia
100 g perunoita
250 g varsiparsakaalia
200 g kirsikkatomaatteja
2 pkt Juustoportin Halla-juustoa
öljyä
suolaa
pippuria
Ohje
- Pese ja viipaloi peruna ohuiksi siivuiksi.
- Käsittele muut kasvikset: pese minipaprikat, kirsikkatomaatit ja varsiparsakaalit, kuori ja leikkaa punasipulit suuriksi lohkoiksi, puolita maissintähkät.
- Lisää minipaprikat, maissit, punasipulit ja perunat uunivuokaan, lorauta kasvisten päälle öljyä sekä suolaa ja pippuria.
- Paista +200 asteessa uunin keskiosassa n. 15 min.
- Lisää varsiparsakaalit ja kirsikkatomaatit ja paista vielä n. 10 minuutta.
- Viipaloi Halla-juustot ja paahda pannulla, kunnes saavat kauniin värin.
- Kun kasvikset ovat kypsyneet, ota ne pois uunista. Lisää paistetut Halla-juustot kasvisten päälle ja tarjoile heti!