Jälkiruuat

Mango-jogurtti-mehujääpuikot

n. 6 kpl

Ainekset

2 1/2 dl Juustoportti Hyvin-mangojogurttia
1 dl tuoremangokuutioita tai 1/2 mangososetta
1 dl mustikoita
n. 6 muottia ja esim. pillejä tai puutikkuja

Ohje

  1. Jos käytät tuoremangoa, muusaa se soseeksi. Sekoita 1/2 dl mangojogurtista mangososeen kanssa. Soseuta myös mustikat.
  2. Lusikoi jokaiseen muottiin n. 1 rkl mangosose-jogurttiseosta, n. 2 rkl mangojogurttia ja n. 1 rkl mustikkasosetta. Työnnä muotteihin esimerkiksi hieman kovempi pilli tai puutikku.
  3. Pakasta mehujääpuikkoja useampi tunti tai yön yli. Puikot irtoavat muoteista, kun pidät niitä muutaman sekunnin lämpimässä vedessä.