Ainekset
½ dl mantelilastuja
1,5 dl Juustoportin Kuohukermaa
2 rkl tomusokeria
400 g Juustoportin Turkkilaista jogurttia
4 kpl passionhedelmää
1,5 dl vadelmaa, tuoretta tai pakastetta
Ohje
- Aloita valmistus paahtamalla mantelilastut kuivalla pannulla. Kun mantelilastut ovat saaneet väriä, siirrä ne erilliseen astiaan odottamaan koristelua. Ole varovainen mantelilastujen paahtamisessa, sillä ne palavat helposti.
- Vatkaa kuohukerma ja tomusokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Kääntele kermavaahdon joukkoon turkkilainen jogurtti.
- Siirrä jogurttivaahto halutessasi pursotuspussiin ja pursota vaahtoa annoslaseihin. Voit myös lusikoida vaahdon laseihin.
- Koverra passionhedelmistä niiden sisus ja koristele sillä annokset. Asettele annosten päälle vielä vadelmia sekä mantelilastuja