Jälkiruuat

Suklainen leipäjuustofondant

4 annosta

Ainekset

100 g Juustoportin kirnuvoita
100 g pähkinäsuklaata
1 iso kananmuna
1 dl fariinisokeria
1 tl vaniljasokeria
1 tl leivinjauhetta
1 dl kaakaojauhetta
50 g Juustoportin leipäjuustoa kuutioituna

Ohje

  1. Sulata suklaa ja voi vesihauteessa
  2. Vaahdota kananmuna ja sokerit
  3. Yhdistä kaakaojauhe ja leivinjauhe
  4. Lisää voi-suklaaseos vuorotellen kuivien aineiden kanssa kananmunavaahtoon
  5. Sekoita varovasti leipäjuustokuutiot seokseen ja jaa taikina neljään pieneen annosvuokaan
  6. Paista uunin keskitasolla +190 asteessa noin 10-15 minuuttia kunnes leivonnainen irtoaa hieman vuoan reunoista. Leivonnaisen sisus saa jäädä hieman löysäksi
  7. Tarjoile leivonnaiset heti. Voit lisäksi tarjota myös vaniljajäätelöä ja marjoja