Ainekset
100 g Juustoportin kirnuvoita
100 g pähkinäsuklaata
1 iso kananmuna
1 dl fariinisokeria
1 tl vaniljasokeria
1 tl leivinjauhetta
1 dl kaakaojauhetta
50 g Juustoportin leipäjuustoa kuutioituna
Ohje
- Sulata suklaa ja voi vesihauteessa
- Vaahdota kananmuna ja sokerit
- Yhdistä kaakaojauhe ja leivinjauhe
- Lisää voi-suklaaseos vuorotellen kuivien aineiden kanssa kananmunavaahtoon
- Sekoita varovasti leipäjuustokuutiot seokseen ja jaa taikina neljään pieneen annosvuokaan
- Paista uunin keskitasolla +190 asteessa noin 10-15 minuuttia kunnes leivonnainen irtoaa hieman vuoan reunoista. Leivonnaisen sisus saa jäädä hieman löysäksi
- Tarjoile leivonnaiset heti. Voit lisäksi tarjota myös vaniljajäätelöä ja marjoja