Alkuruuat

Vuohenjuustobruschetat ja päärynää

4 annosta

Ainekset

4 viipaletta maalaisleipää
Juustoportin Vuohen Grand Reserve GR-juustoa raastettuna
1 päärynä
Salaattisekoitusta
1,5 dl pekaanipähkinöitä
1 tl tummaa balsamicoa
1 rkl hunajaa
Suolaa ja mustapippuria
1-2 oksaa tuoretta timjamia

Ohje

  1. Lämmitä uuni 210˚C. Levitä reilu kerros raastettua Vuohen GR juustoa maalaisleipäviipaleille ja paista leipiä uunissa n. 6 min.
  2. Viipaloi päärynä. Rouhi pekaanipähkinöitä kevyesti. Kuumenna pekaanipähkinöitä paistinpannulla ja mausta ne balsamicolla, hunajalla sekä ripauksella suolaa ja mustapippuria. Ripottele sekaan timjaminlehtiä. Nosta pannu liedeltä.
  3. Kokoa bruschetat nostamalla niiden päälle päärynäsiivuja ja pekaanipähkinäseosta. Asettele lautasille salaattisekoitusta ja nosta bruschetat tarjolle salaatin päälle.

Käytä tätä