Uutuustuotteet

Paljon uutta auringon alla

Haluamme olla se toimija, joka näyttää suuntaa eikä kulje perässä. Siksi tuotekehityksemme työskentelee jatkuvasti uusien innovaatioiden ja entistä parempien tuotteiden puolesta. Tältä sivulta löydät tietoa siitä mitä uutuuksia olemme viime aikoina tuoneet markkinoille.

Uusia tuotteita

Uutuudet nyt kaupoissa!

Uutuus! Juustoportti Eloisa on ainutlaatuinen ja herkulliselta maistuva välipalajuoma, johon on lisätty sopivasti vitamiineja, kivennäisaineita, proteiinia ja kuitua. Päivittäiseen käyttöön sopiva välipalajuoma on laktoositonta ja gluteenitonta. Eloisa välipalajuomissa on Sydänmerkki, joka kertoo tuotteen olevan terveyden kannalta parempi vaihtoehto. Eloisa on arjen helppo, hyvinvointia kohentava valinta, joka valmistetaan suomalaisesta maidosta ja kaurasta omassa perhemeijerissä Jalasjärvellä. Kaikkea hyvää, terveisin Eloisa.

Uutuus! Frezza – herkulliset kylmäkahvijuomat elämän nautinnollisiin hetkiin. Niiden ainutlaatuinen maku syntyy Rainforest Alliance -sertifioidusta kahvista ja laadukkaasta suomalaisesta maidosta. Frezza on laktoositon ja se on pakattu uudelleen suljettavaan litran pakkaukseen, josta riittää juotavaa useammallekin Frezzan ystävälle.

Uutuus! Juustoportti Proteiinivanukkaat ovat herkullinen valinta niin treenipäivään, välipalahetkeen, kuin kiireiseen työpäiväänkin. Laktoositon proteiinivanukas sisältää 18 grammaa proteiinia, joka edistää lihasmassan ylläpitoa. Maista molempia makuja!

Uutuus! Juustoportti AB luonnonjogurtit ovat ihanan pehmeää ja täyteläistä, niin maultaan, kuin koostumukseltaankin. Laktoositon jogurtti maistuu hyvältä sellaisenaan, mutta on mainio lisä myös monipuolisessa ruoanlaitossa. Myös 150 g pikarissa!

Uutuus! Juustoportin laktoosittomat ruoanvalmistustuotteet crème fraîche ja smetana sopivat monipuolisesti ruoanlaittoon, leivontaan ja jälkiruokiin. Niistä valmistuu herkullisia dippejä ja kastikkeita, sekä kannattaa niitä kokeilla myös sellaisenaan ruoan lisukkeena.

Uutuus! Juustoportin AB-jogurttien sarja täydentyy laktoosittomalla mustaherukkajogurtilla. Mustaherukkajogurtissa yhdistyy lempeä suomalainen mustaherukka ja täyteläinen AB-jogurtti. Juustoportin AB-jogurtit ovat paksun samettisia ja maultaan herkullisia.

Uutuus! Juustoportin valmisruoat valmistetaan ammattitaidolla ja intohimolla omassa ruokatehtaassa Kasvisgalleriassa, Kuopiossa. Keittojen sarja täydentyy klassisella makkarakeitolla, jonka rinnalla maistuvat uudenlaiset valmisateriat nakit & muusi, sekä kanakebab riisillä. Maista ja ihastu!

Uutuustuotteet