Elämä on valintoja, valitse paremmin

Tuotteet ERIKOISJUUSTOT / Vuohen Hawarti

Vuohen Hawarti

Juustoportti Vuohen Hawarti 175g

Ainekset Pastöroitu vuohenmaito (Suomi), suola, hapate, happamuudensäätöaine (E509) ja säilöntäaine(E252)

Ravintosisältö/100g

Energia 1500kJ/ 360kcal
Rasva 29g
josta tyydyttynyttä 20g
Hiilihydraatit 0g
josta sokereita 0g
Proteiini 24g
Suola 1,4g

 

Laktoositon

Voimakassuolainen

Maku keskivahva

Lisäominaisuudet

Homogenoimaton

Hyvää Suomesta

Lempeän makuinen Vuohen Hawarti

Vuohen Hawarti on suutuntumaltaan ihanan samettinen ja rakenteeltaan pehmeän kermainen. Tämä lempeän makuinen, mutta maistuva juusto saa omaleimaisen makunsa ja rakenteensa valmistustavastaan, jonka kehitti alkujaan tanskalainen Hanne Nielsen. Toki alkuperäisestä poiketen Vuohen Hawarti valmistetaan vuohenmaidosta. Juustoportin Vuohen Hawartia kittikypsytetään yli neljä kuukautta, jonka aikana se saa omaleimaisen ja lempeän makunsa. Tämä juusto maistuu juustotarjottimella, salaatissa ja ruoanlaitossa yhdessä kuivan valkoviinin, keskitäyteläistä punaviinin tai raikkaan oluen kanssa.

Juomasuositus:
Anna de Codorniu (505457) kuohuviini
Pasqua Nero d`Acola Sicilia 5586 pv
Torres Vina Esmeralda 7531 vv

 


Intohimosta juustoihin, rakkaudesta perinteisiin

Juuston kypsyminen on monimutkainen tapahtuma. Juustotyypistä riippuen ne saavat kypsyä kivikellarissamme muutamasta kuukaudesta jopa vuoteen asti. Jokaisesta juustosta huolehditaan tarkoin: Sitä pestään ja harjataan, jokaista yksitellen. Juustomestarimme seuraa kypsymistä viikoittain ja sitä jatketaan, kunnes juuston maku ja aromit ovat kohdallaan. Sen jälkeen voimme lähettää sen ylpeänä maailmalle.

Monen kellaroidun juustomme esikuvat ovat kotoisin Sveitsistä. Tuotekehityksessämme perinteisten ja vuosikymmeniä maailmalla kehittyneiden juustonvalmistusmenetelmien ja reseptien rinnalla kulkevat suomalaiset makutottumukset ja valmistustavat. Haluamme yhdistää tuttua ja tuntematonta. Erikoisjuustoja valmistetaan moneen makuun lehmän- ja vuohenmaidosta, myös luomuna. 

Meidän intohimomme on valmistaa juustoja, jotka ovat erityisen hyviä, jopa maailman parhaita. Vuosien saatossa olemmekin saaneet tunnustusta osaamisestamme ja intohimoisesta tuotekehityksestämme. Useat juustoistamme ovat palkittuja moneen otteeseen: Kotimaassa Vuohen Viinitarhuri palkittiin valtakunnallisessa juustokilpailussa Suomen parhaana kypsytettynä juustona vuonna 2012 ja hieman myöhemmin, vuoden 2014 syksyllä, Juustoportin Vuohen GR Grand Reserve ja Vuohen viinitarhuri saivat kultamitalit Itävallassa, Tirolin Käsiade-kilpailun Premium-sarjassa. 

  

Tuoteuutuudet