Elämä on valintoja, valitse paremmin

Tuotteet ERIKOISJUUSTOT / mustikkajuusto

Mustikkajuusto

Juustoportti Mustikkajuusto 

Ainekset Pastöroitu maito (Suomi), suola, mustikka, hapate, aromi, happamuudensäätöaine(E509) ja säilöntäaine(E252)

Ravintosisältö/100g

Energia 1630kJ/ 390kcal
Rasva 33g
josta tyydyttynyttä 21g
Hiilihydraatit 0g
josta sokereita 0g
Proteiini 24g
Suola 1,4g

 

Laktoositon

Voimakassuolainen

Maku keskivahva

Lisäominaisuudet

Homogenoimaton

Hyvää Suomesta

EAN 6408655602251

Satavuotiaan Suomen kunniaksi makuja Suomen luonnosta

Suomalainen maito ja suomalainen marja luovat yhdessä loistavan juuston satavuotiasta Suomea kunnioittaen. Makean mustikan yhdistäminen suolaiseen juustoon on Juustoportin uusi tapa tarjota herkutteluhetkiä juustojen parissa. Intohimoisen suunnittelutyön tuloksena syntynyt juusto tarjoaa uudenlaisen kokemuksen: Pehmeän mustikan ja voimakkaan juuston yhdistelmässä mustikan maku vahvistuu maisteluelämyksen aikana. Pitkä kypsytys jättää alleen mustikan tuoksun ja aistittavissa on tuttu ja hurmaava erikoisjuustojen tuoksu.

Juustoportin Mustikkajuusto maistuu myös miedompien juustojen ystäville. Mustikkarouheella maustettu juusto valmistetaan lehmänmaidosta ja kypsytetään vähintään 4kk. Molemmat uutuudet, lakka- ja mustikkajuusto, ovat taitavien ja innovatiivisten juustomestarien näytteitä uusista keksinnöistä. Maista lakka- ja mustikkajuustoa ensin sellaisenaan, sen jälkeen löydät varmasti sopivia kavereita ja käyttökohteita näille ihanille uutuuksille

Mustikkajuuston juomasuosituksemme on mehevän hilloinen tai pehmeän hedelmäinen punaviini. Esimerkiksi italialainen tai amerikkalainen primitivo/zinfandel, Zensa Primitivo (950577) tai Apothic Dark (430067). Myös hedelmäolutta, kuten Lindemans Kriek (798773) kannattaa kokeilla Mustikkajuuston kanssa.

  

 

 

 


Intohimosta juustoihin, rakkaudesta perinteisiin

Juuston kypsyminen on monimutkainen tapahtuma. Juustotyypistä riippuen ne saavat kypsyä kivikellarissamme muutamasta kuukaudesta jopa vuoteen asti. Jokaisesta juustosta huolehditaan tarkoin: Sitä pestään ja harjataan, jokaista yksitellen. Juustomestarimme seuraa kypsymistä viikoittain ja sitä jatketaan, kunnes juuston maku ja aromit ovat kohdallaan. Sen jälkeen voimme lähettää sen ylpeänä maailmalle.

Monen kellaroidun juustomme esikuvat ovat kotoisin Sveitsistä. Tuotekehityksessämme perinteisten ja vuosikymmeniä maailmalla kehittyneiden juustonvalmistusmenetelmien ja reseptien rinnalla kulkevat suomalaiset makutottumukset ja valmistustavat. Haluamme yhdistää tuttua ja tuntematonta. Erikoisjuustoja valmistetaan moneen makuun lehmän- ja vuohenmaidosta, myös luomuna. 

Meidän intohimomme on valmistaa juustoja, jotka ovat erityisen hyviä, jopa maailman parhaita. Vuosien saatossa olemmekin saaneet tunnustusta osaamisestamme ja intohimoisesta tuotekehityksestämme. Useat juustoistamme ovat palkittuja moneen otteeseen: Kotimaassa Vuohen Viinitarhuri palkittiin valtakunnallisessa juustokilpailussa Suomen parhaana kypsytettynä juustona vuonna 2012 ja hieman myöhemmin, vuoden 2014 syksyllä, Juustoportin Vuohen GR Grand Reserve ja Vuohen viinitarhuri saivat kultamitalit Itävallassa, Tirolin Käsiade-kilpailun Premium-sarjassa. 

  

Tuoteuutuudet
  • Hyvin jogurtti LuumuHyvinjogurtti mansikka-vadelma   Hyvin jogurtti OmenaHyvin jogurtti päärynä-raparperi
  • Sokeroimaton omenajogurttiSokeroimaton mansikka-vadelma jogurttiHyvin jogurtti päärynä-raparperi   Kaura KeVi 200g
  •   Kaurajuoma Kaakao kaurajuomaLatte kaurakahvijuoma
  •   Mehukeitto_Vadelma-MansikkaMehukeitto_Mango-AppelsiiniMehukeitto LuumuMehukeitto Omena-Inkivääri
  • Hyvin jogurtti banaani 4x120gHyvin jogurtti persikka 4x120g