Elämä on valintoja, valitse paremmin

Reseptit / Pääruuat / kaurapellon kesäkeitto

Kaurapellon kesäkeitto

Kaurapellon kesäkeitto

         

alle 60 min

icon_annos.jpg

4 annosta

icon_ostoslista.jpg

Kauppalista:

  • Juustoportin kaurajuomaa
  • porkkanoita
  • perunoita
  • pientä kukkakaalia
  • fenkolia
  • herneitä
  • kasvisfondi
  • suolaa
  • tuoretta ruohosipulia

 



AINEKSET:

  • 5 dl vettä
  • 2 tl suolaa
  • 2 porkkanaa
  • 6 pientä perunaa
  • ¼ pientä kukkakaalta
  • ¼ fenkolia
  • 1 dl herneitä
  • 4 dl Juustoportin kaurajuomaa
  • 1 kasvisfondi

OHJE:

  1. Pinnalle runsaasti tuoretta ruohosipulia
  2. Pese ja kuori porkkanat, leikkaa pieniksi paloiksi. Pese ja lohko perunat ja paloittele kukkakaali kukintoihin. Hienonna fenkoli
  3. Kiehauta vesi, lisää suola ja perunat, porkkanat, fenkoli ja kukkakaali. Keitä hyvin napakoiksi.
  4. Lisää kaurajuoma, kasvisfondi ja herneet. 
  5. Kuumenna kiehuvaksi ja tarkista, että kasvikset ovat kypsiä. Tarjoile keitto runsaan ruohosipulisilpun kanssa.
Tuoteuutuudet
  • Hyvin jogurtti MangoHyvinjogurtti banaani   Hyvin jogurtti Mango
  • Sokeroimaton banaani-appelsiinirahkaSokeroimaton mangorahkakaurajuoma kahviin   
  •   Kaurajuoma Kaakao kaurajuomaLatte kaurakahvijuoma
  •   Mehukeitto_Vadelma-MansikkaMehukeitto_Mango-Appelsiini
  • Hyvin jogurtti päärynä-raparperiHyvin jogurtti mangoHyvin jogurtti luumu
  • Hyvin jogurtti banaani 4x120gHyvin jogurtti persikka 4x120g