Elämä on valintoja, valitse paremmin

Reseptit / Pääruuat / kaurapellon kesäkeitto

Kaurapellon kesäkeitto

Kaurapellon kesäkeitto

         

alle 60 min

icon_annos.jpg

4 annosta

icon_ostoslista.jpg

Kauppalista:

  • Juustoportin kaurajuomaa
  • porkkanoita
  • perunoita
  • pientä kukkakaalia
  • fenkolia
  • herneitä
  • kasvisfondi
  • suolaa
  • tuoretta ruohosipulia

 

AINEKSET:

5 dl vettä
2 tl suolaa
2 porkkanaa
6 pientä perunaa
¼ pientä kukkakaalia
¼ fenkolia
1 dl herneitä
4 dl Juustoportin kaurajuomaa
1 kasvisfondi

Pinnalle runsaasti tuoretta ruohosipulia

OHJE:

  1. Kuori porkkanat, leikkaa pieniksi paloiksi. Pese ja lohko perunat ja paloittele kukkakaali kukintoihin. Hienonna fenkoli.
  2. Kiehauta vesi, lisää suola ja perunat, porkkanat, fenkoli ja kukkakaali. Keitä hyvin napakoiksi.
  3. Lisää kaurajuoma, kasvisfondi ja herneet. 
  4. Kuumenna kiehuvaksi ja tarkista, että kasvikset ovat kypsiä. Tarjoile keitto runsaan ruohosipulisilpun kanssa.
Tuoteuutuudet
  • Hyvin jogurtti LuumuHyvinjogurtti mansikka-vadelma   Hyvin jogurtti OmenaHyvin jogurtti päärynä-raparperi
  • Sokeroimaton omenajogurttiSokeroimaton mansikka-vadelma jogurttiHyvin jogurtti päärynä-raparperi   Kaura KeVi 200g
  •   Kaurajuoma Kaakao kaurajuomaLatte kaurakahvijuoma
  •   Mehukeitto_Vadelma-MansikkaMehukeitto_Mango-AppelsiiniMehukeitto LuumuMehukeitto Omena-Inkivääri
  • Hyvin jogurtti banaani 4x120gHyvin jogurtti persikka 4x120g