Elämä on valintoja, valitse paremmin

Reseptit / Pääruuat / Juustoportin parsakaaligratiini

Juustoportin parsakaaliratiini

Juustoportin parsakaaligratiini

         

n. 40 min

icon_annos.jpg

4 annosta

icon_ostoslista.jpg

Kauppalista:

  • Juustoportin Kirnuvoita
  • Juustoportin kaurajuomaa
  • Juustoportin Vuohen GR juustoraastetta
  • vehnäjauhoja
  • suolaa
  • valkopippuria
  • parsakaalia

 

  AINEKSET:

25 g Juustoportin kirnuvoita
3 rkl vehnäjauhoja
5 dl Juustoportin kaurajuomaa
150 g Juustoportin Vuohen GR juustoraaste
1 tl suolaa
¼ tl valkopippuria
400 g parsakaalia

 OHJE:

  1. Kuumenna voi pinnoitetussa kattilassa kuplivaksi, sekoita voihin jauhot.
  2. Ota hetkeksi pois liedeltä ja sekoita kylmä kaurajuoma vehnäsuurukseen vähän kerrallaan.
  3. Siirrä kattila takaisin liedelle ja anna kypsyä miedolla lämmöllä 5 min välillä sekoittaen.
  4. Lisää mukaan vuohenjuustoraaste, mausta suolalla ja valkopippurilla.
  5. Paloittele parsakaali kukintojen mukaisesti ja laita voideltuun uunivuokaan. 
  6. Kaada kastike pinnalle ja kypsennä 20 min 200° lämmössä.
Tuoteuutuudet
  • Hyvin jogurtti LuumuHyvinjogurtti mansikka-vadelma   Hyvin jogurtti OmenaHyvin jogurtti päärynä-raparperi
  • Sokeroimaton omenajogurttiSokeroimaton mansikka-vadelma jogurttiHyvin jogurtti päärynä-raparperi   Kaura KeVi 200g
  •   Kaurajuoma Kaakao kaurajuomaLatte kaurakahvijuoma
  •   Mehukeitto_Vadelma-MansikkaMehukeitto_Mango-AppelsiiniMehukeitto LuumuMehukeitto Omena-Inkivääri
  • Hyvin jogurtti banaani 4x120gHyvin jogurtti persikka 4x120g