Elämä on valintoja, valitse paremmin

Tuotteet / Jogurtit / HYVIN jogurtit Mango 150g

Sokeroimaton_mangojogurtti_150g_iso.jpg

Juustoportti sokeroimaton Hyvin-mangojogurtti 150g, laktoositon

Ainekset  Pastöroitu maitojuoma (Suomi), mango (13,5%), hapate, luontaiset aromit. Sisältää luontaisesti sokereita.

Ravintosisältö/100g

Energia 310kJ/ 75kcal
Rasva 3,5g
josta tyydyttynyttä 1,9g
Hiilihydraatit 7,9g
josta sokereita 7,9g
Proteiini 2,7g
Suola 0,1g
   

Suolapitoisuus johtuu maidossa luontaisesti esiintyvästä natriumista.

Laktoositon

Sokeroimaton

Lisäominaisuudet

- Aidosti sokeroimaton
- Makeutusaineeton
- Yli 100% enemmän hedelmää
- Laktoositon

 

Ruokaa omasta maasta - Hyvää Suomesta 

Welfare Quality® - Valvottua eläinten hyvinvointia

Suomalainen perheyritys

EAN 6408652226641

Juustoportin Hyvin-jogurtit ovat markkinoiden ensimmäiset aidosti sokeroimattomat jogurtit

Meille Juustoportilla jatkuva kehittyminen ja yhä parempien tuotteiden valmistus on intohimo. Olemme vähentäneet välipalatuotteidemme sokeripitoisuutta jo pitkään ja kehitys yhä vähäsokerisimpiin tuotteisiin jatkuu edelleen. Hyvin- tuoteperhe on osoitus pitkäjänteisestä työstä tämän asian eteen. Nämä jogurtit eivät sisällä lainkaan makeutusaineita ja ovat sokeroimattomia. Makeutusaineiden ja sokerin tilalla olemme siis käyttäneet vain hedelmää – sitäkin tuplasti enemmän.

Markkinoiden ensimmäinen aidosti sokeroimaton ja makeutusaineeton maustettu jogurtti on raikkaan hedelmäinen tinkimättä Juustoportin jogurteille tyypillisestä samettisesta täyteläisyydestä. Nyt mango ja uutuusmaku luumu ovat saatavina myös pieninä 150g pikareina

Nyt voit syödä huoletta HYVIN paljon jogurttia.

 

 

Juustoportin samettiset AB-jogurtit

Täyteläinen jogurttimme sai alkunsa Sveitsissä saadusta ideasta 25 vuotta sitten. Samettinen ja pehmeä jogurtti hurmasi yrittäjäpariskunnan kertaheitolla. He lähtivätkin kehittämään jogurttia, joka olisi Suomessa ajassaan jotain aivan uutta.  1993 Juustoportti toi ensimmäisenä valmistajana Suomeen Bifi-Soft- nimellä kulkeneen jogurtin, jossa yhdistyivät ensimmäisenä Suomessa asidofilus ja bifido- hapatteet.  Markkinoille tullut AB-jogurtti hurmasi myös muut: Puhelin soi herkeämättä ja parhaimmillaan jonotusaika tälle uutuudelle oli puoli vuotta. Tänä päivänä jogurtti valmistetaan samalla reseptillä kuin ennen, perinteitä ja periaatteita kunnioittaen. Vain sokeria on vähennetty asiakkaidemme toiveiden mukaisesti. Jäljellä on edelleen sama ajatus tuosta samettisesta ja hurmaavasta herkusta.

Perinteinen ja hellävarainen valmistusprosessi on jogurttimme kulmakivi. Läheltä kerättyyn maitoon lisätään hapate ja sen annetaan hapattua kaikessa rauhassa tankissa yön yli. Tämän jälkeen jogurttiamme sekoitetaan hellävaroen ja lisätään maun mukaan marjat tai hedelmät. Jogurteissamme vaniljan maku tulee aidosta vaniljasta ja kahvi on valmistettu aidosta kahvista haihduttamalla. Haluamme tuotteidemme olevan aitoja niin, että niitä voi hyvillä mielin syöttää lapsilleenkin.

Perinteitä kunnioittava prosessi voitaisiin tehdä nopeammin ja tehokkaammin. Me Juustoportilla haluamme kuitenkin tehdä jogurttimme aidolla ja perinteisellä tavalla, ilman sakeutusaineita. Niin kuin se tehtiin jo tuhansia vuosia sitten.

Tuoteuutuudet