Puhalletaan yhteen hiileen

Me juustoporttilaiset teemme intohimoisesti töitä sen eteen, että koko ympäristö, asiakkaamme, tuottajamme, eläimet, lähipiirimme ja me itse voisimme hyvin. Uskomme enemmän tekoihin kuin puheisiin.

Me Juustoportilla haluamme antaa takaisin yhteiskunnalle. Olemme kiitollisia siitä, että saamme toimia tässä pian satavuotiaassa maassa ja nauttia sen turvallisuudesta, puhtaudesta ja kaikkia kannattelevasta asenteesta. Me uskomme suomalaiseen työhön ja kotimaisiin raaka-aineisiin. Siksi maksamme kaikki veromme Suomeen ja haluamme osaltamme tehdä yhteisestä yhteiskunnastamme paremman paikan.

Yhteiskunnalle takaisin antamisessa on pohjimmiltaan kyse yksilöistä; siitä, että jokainen eläin ja ihminen on tärkeä. Me emme voisi kantaa panostamme yhteiseen pussiin ilman ahkeraa, taitavaa ja motivoitunutta henkilökuntaamme. Onkin tärkeää, että välittäminen on molemmin puoleista: myös työnantajan on sitouduttava työntekijöihinsä täysillä. Jokaisella on oltava mahdollisuus vaikuttaa työyhteisön sisällä.

Meitä juustoporttilaisia on jo yli 200. Luomme keskimäärin yhden uuden pysyvän työpaikan kuukaudessa – näin on ollut jo parinkymmenen vuoden ajan. Lisäksi saamme joka vuosi saatella kymmeniä nuoria työuran alkuun. Monet kesätyöntekijämme palaavat meille opintojensa jälkeen. Se tuntuu aina yhtä suurelta kunnianosoitukselta; merkiltä siitä, että tuo henkilö on allekirjoittanut arvomaailmamme ja tapamme toimia.

Oman henkilökuntamme lisäksi ympärillämme on paljon hienoja yhteistyökumppaneita. Tuottajamme ovat jo kymmenen vuoden ajan saaneet arvokkaasta työstään parempaa korvausta. Kovan työn ja suuren ammattitaidon lisäksi haluamme korvauksella osoittaa kunnioitusta siitä, että he ovat kanssamme edelläkävijöitä lehmien hyvinvoinnin huomioimisessa. Lisäksi tarjoamme tuottajillemme lehmien oloja parantavia eläinlääkäripalveluita sekä koulutusmahdollisuuksia, viimeksi eläinlääketieteen tohtorin Don Höglundin johdolla. Hän on maailman johtavia lehmien käyttäytymisen asiantuntijoita ja kiteyttää oppinsa tavalla, joka on helppo allekirjoittaa: ”Lehmä on aina oikeassa”.

Eläinten ja ihmisten hyvinvoinnin ohella huomioimme kaikessa toiminnassamme luonnon ja ympäristön tarpeet. Kaikki käyttämämme sähkö on peräisin uusiutuvista energialähteistä, kuten myös lähes kaikki lämpöenergia. Haluamme jättää tuleville sukupolville puhtaamman maailman. Ympäristön kunnioittaminen on yksi osa sitä isoa kokonaisuutta, jonka ansioista voimme seistä niiden tuotteiden takana, joita kuluttajille tarjoamme.

Yhteiskunnallisen välittämisen ketjussa asiakkaamme ovat erittäin keskeisessä roolissa. Heidän tiedostava asenteensa mahdollistaa sen, että luonnosta, ihmisistä ja eläimistä välittävälle, vastuulliselle toimintatavallemme on sija markkinoilla. Kiitos siis jokaiselle asiakkaalle, työntekijälle, tuottajalle ja kumppanille, että olette mukana tällä tärkeällä matkalla ja mahdollistatte omilla valinnoillanne näistä tärkeistä periaatteista kiinnipitämisen. Yhdessä voimme rakentaa parempaa huomista!

Timo

työtä Suomessa_DSC0419Juustoportti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *