Elämä on valintoja, valitse paremmin

Voiko yritys pärjätä hyvin, niin että kaikki voittavat?
Me uskomme, että kyllä voi. Elämä on tekoja.

Me lupaamme, että jokaisessa meidän tuotteessa on vähintään yksi asia paremmin kuin muissa vastaavissa markkinoilla olevissa tuotteissa. Käymme koko tuotteistomme läpi tämän lupauksen kanssa, mutta yhtenä esimerkkinä mainittakoon kirnuvoi. Meillä kerma hapatetaan, kirnutaan oikealla kirnulla ja tuloksena on kirnupiimää ja aitoa kirnuvoita. Taidamme olla ainoa valtakunnallinen toimija, joka ei valmista voita imelänä voitykillä tisleen kanssa..

Me lupaamme tehdä tuotteet niin hyvin ja vastuullisesti kuin osaamme. Esimerkiksi koko konsernin sähkö on sertifioitua, alkuperämerkittyä vihreää sähköä ja siis co2 vapaata. Lämpöenergia meijerillä tulee 85% hakkeella tai puupelleteillä. Molemmat myös työllistävät merkittävästi alueella. Työntekijämme tekevät joka päivä kymmeniä tuhansia tärkeitä päätöksiä laadun eteen. Siksi meillä on normaalia enemmän vakituisia työsuhteita ja sitä kautta hyvin pieni vaihtuvuus. Olemme luoneet yhden uuden työpaikan lähes joka kuukausi jo parin kymmenen vuoden ajan. Kaikissa toimipaikoissamme on hyvään työsuoritukseen innostavia kannusteita ja koulutus on meillä tärkeässä asemassa. Osaamisesta ja intohimosta on esimerkkinä kaksi kultamitalia kansainvälisissä juustokisoissa muutama kuukausi sitten.

Me lupaamme kehittää myös eläinten hyvinvointia ja viljelijöiden toimeentuloa. Olemme pystyneet maksamaan jo yli 10 vuotta vähän parempaa hintaa maidosta kuin markkinajohtaja. Nyt olemme suunnanneet tätä lisähintaa eläinten hyvinvointia parantaviin palveluihin. Esimerkiksi maksamme kaikille tiloillemme eläinlääkärikulut vasikan nupouttamisesta. Tällöin se on vasikalle paljon kivuttomampaa. Tämä on iso askel ja käytännön teko. Viljelijät ovat tässä haastavassa tilanteessa taloudellisesti tiukoilla emmekä halua, että tästä asiasta säästetään. Näin myös kuluttajat voivat olla varmoja ostaessaan Juustoportin tuotteita, että näiden asioiden eteen tehdään oikeita tekoja. Ainakin itselläni on hyvä mieli.

Nämä asiat ovat olleet tärkeitä meille aina. Nyt vain olemme asiasta entistäkin varmempia. Me perheyrityksen omistajina haluamme osaltamme tehdä tekoja paremman tulevaisuuden eteen. Jos siitä seuraa kannattavaa yritystoimintaa ja myös lisää verotuloja/palveluita valtiolle ja kunnille, niin hyvä niin. Olemme nöyriä, koska tiedämme, että meilläkin on vielä paljon tehtävää. Me laitamme aidosti itsemme likoon ja teemme tekoja. Sitä ei saa meiltä pois.

Marjo ja TimoSinä päätät. Elämä on valintoja, valitse paremmin.

Timo ja Marjo

4 thoughts on “Elämä on valintoja, valitse paremmin

 1. Hyviä valintoja! Kuulkaa, nyt kun aletaan tiedepiireissäkin hyväksyä tosiasia että maidon rasva ei sinänsä lisää verisuonitautia ja teillä on tämä hieno lähilehmä-idea, niin jos alkaisitte tehdä kuluttajapakkauksia (250ml?) kirkastettua voita. Voita jonka alkulähde voidaan jäljittää jopa yksittäiseen lypsylehmään?? Sanomattakin selvää mikä suksee!
  Sanoo
  TV-tohtori Risto
  Pihtiputtaalta

 2. Olen erittäin kiitollinen, että meillä täällä Pohojanmaalla ovat perheyritykset vielä voimissaan. Ylpeästi katselen ja seuraan teidän tuotteitanne, toimintaanne ja vastuullisuuttanne. Perheemme on valinnut paremman; Juustoportin tuotteet. Olemme ylpeitä pohojalaasia ja siksi kelpuutamme vain parasta.
  Toivoisinkin kaikkien Pohojanmaalla tekevän näin!

  • Hei, millaisia juustoja etsit? 🙂 Meillä on laaja valikoima erilaisia, joten toivottavasti sieltä löytyy sinullekkin sopiva vaihtoehto. Ainakin uskomme näin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *