Elämä on valintoja, valitse paremmin

Juustoportti

28.6.2019

Tervetuloa testaamaan keittiömme uutta kesäsuosituslistaa!

Keittiömme kesäsuosituslista

26.6.2019

Haemme Jalasjärvelle innostunutta ja ammattitaitoista henkilöstöpäällikköä vastaamaan Juustoportti-konsernin henkilöstöasioista!

HAKU ON PÄÄTTYNYT, KIITOS HAKIJOILLE!

Juustoportti on vastuullisuudestaan tunnettu nopeasti kasvava ja kansainvälistyvä perheyritys. Juustoportti työllistää tällä hetkellä lähes 250 henkilöä. Haluamme olla kasvollinen ja hyvä työnantaja, jossa jokainen voi olla ylpeä omasta työstään. Innovatiivinen ja intohimoinen yhdessä tekemisen kulttuuri takaa sen, että saamme tarjottua laadukkaita tuotteita ja palveluita asiakkaillemme Suomessa ja ulkomailla. 

 

Henkilöstöpäällikön työ on liiketoimintalähtöistä, ja siinä toimitaan päivittäin yhteistyössä ylemmän johdon ja eri toimipisteiden esimiesten kanssa. Tehtävän tärkeimpiä vastuualueita ovat mm. erilaiset päivittäiset henkilöstöasiat, käytännön esimiestyön tukeminen, muutosjohtaminen ja henkilöstön osaamisen kehittäminen.

 

Tehtävään liittyen odotamme hakijoilta: 

 

 • Henkilöstötehtäviin soveltuvaa koulutusta ja useamman vuoden kokemusta erilaisista henkilöstötehtävistä
 • Työlainsäädännön ja työsuhdeasioiden hyvää osaamista sekä tuntemusta palkka-asioista
 • Kokemusta henkilöstöstrategian laatimisesta sekä sen jalkauttamisesta
 • Aktiivista otetta esimiestyön tukemiseen ja kehittämiseen
 • Hyviä IT-taitoja
 • Itsenäistä työskentelyotetta, yrittäjämäistä asennetta sekä hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja
 •   Katsomme eduksesi kokemuksen muutosjohtamisesta kasvuyrityksessä

 

Tarjoamme:

 • Monipuolisen tehtäväkokonaisuuden kasvavassa perheyrityksessä
 • Mahdollisuuden kasvattaa omaa osaamista ja vaikuttaa asioihin nopeasti kehittyvässä työympäristössä

  

 

26.6.2019

Juustoportti etsii Brand Manageria huipputiimiinsä!

HAKU ON PÄÄTTYNYT, KIITOS HAKIJOILLE!

Onko maailmanvalloitus sinulle peruskauraa? Katsotko maailmaa innovatiivisin silmin? Nyt sinulla on oiva mahdollisuus liittyä osaksi kasvavaa ja ammattitaitoista joukkoa, jossa pääset mukaan luomaan menestyvää kasvutarinaa.

Haemme kasvavaan joukkoomme Brand Manageria vastaamaan Juustoportin ulkomaan ja kotimaan brändien kehittämisestä kaura- ja maitotuotteissa. Voit valita työsi hermokeskukseksi joko Helsingin myyntikonttorin tai Jalasjärven pääkonttorin. Työ alkaa kesälomien jälkeen.

Työssäsi vastaat vastuubrändiesi kasvattamisesta ja kehittämisestä. Ensimmäinen tavoitteesi on saada Juustoportin vientibrändi vauhtiin. Ymmärrät hyvin monikanavaista markkinointia ja sen toteutusta. Kuluttajatuotteiden pakkausten ymmärrys ja moninaiset markkinointitapahtumat eivät myöskään ole sinulle vieraita.  

Tehtäväsi kautta työskentelet läheisesti ulkomaan sekä kotimaan myynnin kanssa mainostoimistoja unohtamatta. Vientibrändin hallinnan lisäksi vastuullasi on osa kotimaan tuoteryhmistä. Onnistumistasi tukevat osaavien työkaverien lisäksi Vapaa Lehmä, Hyvin ja muut onnistuneet brändäyksemme. 

Tarjoamme erittäin hienon mahdollisuuden olla rakentamassa innovatiivisuudestaan palkitun kasvavan perheyrityksen brändiä sekä tilaisuuden kasvattaa omaa osaamistasi.

Sinulta odotamme:

 • Soveltuvaa koulutusta ja useamman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä
 • Kokemusta ja onnistumisia kuluttajatuotteiden brändin hallinnasta
 • Vahvaa osaamista päivittäistavarakaupasta, eduksesi katsotaan kokemus elintarvikeviennistä ja ruokatrendeistä
 • Aktiivista ja innovatiivista otetta sekä kaupallista asennetta
 • Itsenäistä työskentelyotetta, yrittäjämäistä asennetta sekä hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja

 

22.5.2019

Juustoportilta hiilineutraali maito

Jalasjärvi 22.5.2019

 

Ensimmäinen hiilineutraali maito

 

Juustoportti hyvittää kokonaan Vapaan lehmän maidon hiilijalanjäljen. 

 

Juustoportin koko tuotantoketjun hiilijalanjälki on laskettu Luonnonvarakeskuksen (Luke) toimesta, kasvinviljelystä valmiiseen tuotteeseen saakka. Laskelmien perusteella saadun Vapaan lehmän maitojen ja maitojuomien hiilijalanjäljen Juustoportti hyvittää Gold Standard-sertifioitujen projektien avulla. Päästökompensaatio tapahtuu investoimalla energiatehokkaampiin keittimiin ja metsänistutukseen Afrikassa. Keittimet vähentävät metsän hakkuuta, uusi metsä sitoo hiilidioksidia ja lisää luonnon monimuotoisuutta. Juustoportti kertoo kartoittavansa myös kotimaisia kompensaatioprojekteja. 

”Ilmastonmuutoksen hillitsemisen kannalta käytännön teot on tehtävä nyt. Ensisijainen asia on hiilijalanjäljen pienentäminen, jota Juustoportti on tehnyt koko historiansa ajan. Koko väestön ruokavaliomuutoksen vaihtoehtona on nykyisten tuotteiden muuttamainen hiilineutraaliksi. Tämän olemme nyt tehneet, sillä haluamme tarjota helpon tavan kuluttajille tehdä ympäristötekoja”, kommentoi Juustoportin toimitusjohtaja Timo Keski-Kasari. 

Luke on suorittanut laskennan Juustoportin tiloilla sekä meijerillä alkuvuoden aikana. Laskelmat tarkennetaan kesällä ja lopulliset tulokset saadaan elokuussa. Vasta sen jälkeen tarkka luku on tiedossa. Alustavien tietojen perusteella maitojen ja maitojuomien hiilijalanjälki vaikuttaisi olevan 0,6–1,2 CO2-ekv. välillä. Juustoportin meijerin toiminta on alustavien tulosten mukaan keskivertoa ympäristöystävällisempää. 

”Tarkat tulokset eivät ole valmiina, mutta jo nyt pystymme tutkitun tiedon valossa jatkamaan kehitystyötä ympäristön hyväksi sekä meijerillä, että maitotiloilla. Olemme iloisia, että ympäristöprojektimme näkyivät meijerin tuloksissa näin selkeästi keskiarvoa pienempänä hiilijalanjälkenä”, Timo Keski-Kasari jatkaa.

Juustoportti on kehittänyt Vapaan lehmän maidon ominaisuuksia ja pyrkii olemaan sillä vastuullisuuden edelläkävijä jatkossakin. Vapaan lehmän maito sai ensimmäisenä Euroopassa maailmanlaajuisen eläinten hyvinvointia mittaavan edistyneen tason Welfare Quality-sertifikaatin. Juustoportin markkinoinnista vastaava Niklas Keski-Kasari on tyytyväinen Vapaan lehmän tuotteisiin:  

”Vapaan lehmän maito on monipuolisesti vastuullisinta maitoa. Se on kokonaisuus, jonka tekijöitä ovat eläinten hyvinvointi, parempi korvaus tuottajille ja ilmastolle paras vaihtoehto. Markkinoilla vastuullinen kuluttaminen kasvaa edelleen ja pyrimme vastaamaan siihen. Uskomme, että asiat etenevät vapaaehtoisilla parannustoimilla. Ilmastonmuutokseen ei ole yhtä helppoa ratkaisua, vaan se koostuu useista teoista.” 

 

Juustoportti on jalasjärveläinen elintarvikealan konserni, joka on kasvanut viidessäkymmenessä vuodessa pienestä maatilajuustolasta lähes 250 henkilöä työllistäväksi perheyritykseksi. Juustoportilla on meijeri- ja juustolatoiminnan lisäksi kahvila-ravintolat Jalasjärvellä, Mäntsälässä, Kärsämäellä, Ylöjärvellä ja Kuopiossa, sekä ruokatuotteita valmistava Kasvis Galleria Kuopiossa. Juustoportti on tuotantotekniikaltaan Suomen moderneimpia meijereitä, ja se on maailmalla palkittu kypsytetyistä juustoistaan. Suomessa Juustoportti on saanut tunnustusta esimerkiksi hyvänä työnantajana ja perinteisen toimialan rajojen rikkojana. Juustoportti on jo yli parinkymmenen vuoden ajan luonut joka kuukausi yhden uuden, pysyvän, työpaikan.

 

Lisätietoja Juustoportti    

Timo Keski-Kasari, toimitusjohtaja (0400 567 366)

Niklas Keski-Kasari, markkinointi ja viestintä (0400 509 098)

27.6.2019

Juustoportti etsii tuoteryhmäassistenttia!

HAKU ON PÄÄTTYNYT, KIITOS HAKIJOILLE!

Hallitsetko jo tuoteryhmien ylläpidon tai haluatko kasvaa tuoteryhmien asiantuntijaksi? Nyt sinulla on oiva mahdollisuus liittyä osaksi kasvavaa ja ammattitaitoista joukkoa, jossa pääset mukaan luomaan menestyvää kasvutarinaa. Hae siis Juustoportille!

Haemme kasvavaan joukkoomme tuoteryhmäassistenttia Juustoportin tuoteryhmien ylläpitotehtäviin Jalasjärvelle. Tehtäviisi kuuluu tuotetietojen ylläpitäminen järjestelmissä, spesifikaatioiden laatiminen sekä tuotehallinnan avustavat tehtävät. Vastaat tuotetietojen ajantasaisuudesta ja oikeellisuudesta.
Työskentelet tuoteryhmäpäällikön alaisuudessa ja läheisessä yhteistyössä myynnin, asiakaspalvelun sekä tuotekehityksen ja laadunhallinnan kanssa.
Tarjoamme erittäin hienon mahdollisuuden olla mukana kasvavan perheyrityksen tuotteiston hallinnassa.

Sinulta toivomme:
• Soveltuvaa elintarvikealan koulutusta ja/tai kokemusta vastaavista tehtävistä
• Hyvää tietojärjestelmien hallintaa
• Hyvä englanninkielen taito
• Aktiivista ja innovatiivista otetta sekä kaupallista asennetta
• Itsenäistä työskentelyotetta, yrittäjämäistä asennetta sekä hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja

Juustoportti on vastuullisuudestaan tunnettu nopeasti kasvava ja kansainvälistyvä perheyritys. Juustoportti työllistää tällä hetkellä lähes 250 henkilöä. Haluamme olla kasvollinen ja hyvä työnantaja, jossa jokainen voi olla ylpeä omasta työstään. Innovatiivinen ja intohimoinen yhdessä tekemisen kulttuuri takaa sen, että saamme tarjottua laadukkaita tuotteita ja palveluita asiakkaillemme Suomessa ja ulkomailla.


« Edelliset 5