Elämä on valintoja, valitse paremmin

Juustoportti

14.11.2019

Etsimme Mäntsälään kokkia vakituiseen työsuhteeseen

Sinä positiivisella asenteella varustettu alan ammattilainen, joka olet kiinnostunut työskentelemään Juustoportin Mäntsälän liikenneasemalla – ota yhteyttä!

Haemme hyvän ja työteliään asiakaspalveluasenteen omaavaa kokkia liikenneasemallemme Mäntsälään.

Toivomme sinulta oma-aloitteisuutta ja kokin pätevyyttä. Kokemus alalta katsotaan myös eduksi. Omaathan myös iloisen mielen ja palvelet asiakkaitamme ylpeänä työstäsi ja työpaikastasi. Työ on kaksivuorotyötä ja liikenneasemamme on auki myös viikonloppuisin.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn mukavassa porukassa!

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Pekka Alakoski (040 825 2790, pekka.alakoski@juustoportti.fi). Täytä hakemus linkistä:  https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?55535eb0

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Haku päättyy sunnuntaina 24.11.2019!

4.10.2019

Friendly Viking’s – Juustoportille uusi vientibrändi

Juustoportti hakee viennillä kasvua kauraliiketoimintaansa.

Friendly Viking’s on Juustoportin uusi vientibrändi, joka julkistetaan 5.10. Anuga-messulla Kölnissä. Ensimmäisessä vaiheessa Friendly Viking’s sisältää kaurapohjaisia tuotteita, mm. maustettuja ja maustamattomia kaurajuomia, sekä kaurapohjaisia ruoanvalmistuotteita.

Juustoportin toimitusjohtaja Timo Keski-Kasari kertoo brändin taustasta: ”Olemme aloittaneet viennin Juustoportti-brändillä vuosia sitten ja todenneet nimen lausumisen aiheuttavan haasteita eri maissa. Halusimme brändiksi sellaisen, joka kertoo pohjoisesta identiteetistämme laajemmin ja että aihe tunnetaan läpi Euroopan. Nyt myös nimen lausuminen sujuu niin Suomessa, kuin maailmallakin.”

Juustoportti kertoo Friendly Viking´s-brändin pohjautuvan pohjoisen luonnon puhtauteen, maailman onnellisimpiin ihmisiin ja parhaista raaka-aineista tehtyihin tuotteisiin. Made with a good heart-sloganin kerrotaan tulleen valituksi siksi, että se tiivistää yrityksen toimintatavan, intohimoisen tekemisen paremman tulevaisuuden puolesta.

”Viikingeistä puhuttaessa usein mieleen nousee hurjuus. Kaikki viikingit eivät olleet sotaisia, vaan osa keskitti intohimonsa hyvän ruuan tuottamiseen ja valmistamiseen. Nämä ystävälliset viikingit elivät rauhassa ja nauttivat elämästä. Friendly Viking´s-brändi pohjautuu heihin,” kertoo Juustoportin markkinoinnista vastaava Niklas Keski-Kasari. ”Brändin konsepti ja tuoteilme tutkittiin useissa Euroopan maissa ja saimme varmuuden brändin toimivuudesta. Brändi ja kauratuotteisto on herättänyt suurta mielenkiintoa maailmalla ja olemme odottaneet, että pääsemme kertomaan siitä suurelle yleisölle.” Niklas Keski-Kasari jatkaa.

Juustoportti vie tällä hetkellä juustoja ja kauratuotteita. Päämarkkinat ovat Länsi-Euroopassa ja Baltiassa. Yritys kertoo myös kartoittavansa myös Euroopan lisäksi Aasian markkinoita.

Juustoportti on jalasjärveläinen elintarvikealan konserni, joka on kasvanut pienestä maatilajuustolasta lähes 250 henkilöä työllistäväksi perheyritykseksi. Juustoportilla on meijerin, juustolatoimintojen ja vege-tehtaan lisäksi viisi liikenneasemaa eri puolella Suomea, sekä ruokatuotteita valmistava Kasvis Galleria Kuopiossa. Juustoportti on tuotantotekniikaltaan Suomen moderneimpia meijereitä ja kattavaan tuotevalikoimaan kuuluu lähes kaikki meijerialan tuotteet. Juustoportti on useaan kertaan palkittu maailmalla kypsytetyistä juustoistaan. Suomessa Juustoportti on saanut tunnustusta esimerkiksi hyvänä työnantajana ja perinteisen toimialan rajojen rikkojana. Juustoportti on jo yli parinkymmenen vuoden ajan luonut joka kuukausi yhden uuden, pysyvän, työpaikan.


Lisätietoja:
Juustoportti:  Timo Keski-Kasari, toimitusjohtaja (p. 0400 567 366)

Etsimme pakkaamon ja varaston automaattisten koneiden käyttäjiä Jalasjärvelle!

Oletko ahkera henkilö, jolle työntekeminen innolla ja laadukkaan tuotteen valmistus ovat kunnia-asioita? Nyt on mahdollisuus liittyä osaksi innovatiivista ja ammattitaitoista joukkoa, jossa pääset olemaan osa menestyvää kasvutarinaa. Hae siis Juustoportille!

Haemme kasvavaan joukkoomme meijerialasta ja automaatiosta kiinnostuneita työntekijöitä tuotannon jälkipään (pakkaamo ja varasto) tehtäviin. Tarjolla olevat tehtävät eivät edellytä aiempaa kokemusta meijerityöstä, mutta kokemus työskentelystä koneiden ja automaation parissa on eduksi. Tehtävään valituille tarjoamme asianmukaisen perehdytyksen työhön.

Työtehtäviisi kuuluu tuotteiden automaattisten jälkipakkauslinjastojen käynnissäpito ja hallinnointi sekä kirjaukset toiminnanohjausjärjestelmään. Odotamme sinulta joustavaa ja vastuullista asennetta työhön, hyviä tiimityöskentelytaitoja ja valmiutta keskeytymättömään 3-vuorotyöhön.

Tarjoamme sinulle innostavan, innovatiivisen ja monipuolisen työympäristön Suomen nopeimmin kasvavassa meijerissä. Vastuullisuus on toimintamme ytimessä, ja panostamme myös henkilöstömme osaamisen kehittämiseen ja työhyvinvointiin.
Tuntuuko tehtävä omalta? Hakea voit osoitteessa www.juustoportti.fi/tyopaikat

Juustoportti etsii logistiikkaosaajia Jalasjärvelle!

Haemme kasvavaan joukkoomme varastotyöntekijää. Mikäli varastotyöskentely on tuttua ja logistiikka kokonaisuutena on hallussa, haluamme kuulla sinusta!Suomen nopeiten kasvavana meijerinä tarjoamme innovatiivisen ja monipuolisen työympäristön. Olemme aidosti kiinnostuneita henkilöstömme osaamisesta, osaamisen kehittämisestä sekä työhyvinvoinnista.

Tehtäviisi kuuluu esimerkiksi:
• tuotteiden keräily
• tilausten valmistelu lähtökuntoon
• tuotantoa avustavat varastotyöntekijän tehtävät


Toivomme sinun tunnistavan itsesi seuraavista:
• olet positiivinen ja ahkera luonne
• sinulla on aito halu kehittyä entisestään
• eduksi katsotaan kokemus alalta ja/tai alan koulutus
• olet tottunut fyysiseen käsillä tehtävään työhön


Mikäli tunnistit itsesi näistä, saatat olla etsimämme henkilö.Älä siis enää aikaile vaan hae paikkaa jo tänään! Hakuaika päättyy: 20.10.2019. Hakemukset osoitteessa www.juustoportti.fi/tyopaikat

 

 

22.5.2019

Juustoportilta hiilineutraali maito

Jalasjärvi 22.5.2019

 

Ensimmäinen hiilineutraali maito

 

Juustoportti hyvittää kokonaan Vapaan lehmän maidon hiilijalanjäljen. 

 

Juustoportin koko tuotantoketjun hiilijalanjälki on laskettu Luonnonvarakeskuksen (Luke) toimesta, kasvinviljelystä valmiiseen tuotteeseen saakka. Laskelmien perusteella saadun Vapaan lehmän maitojen ja maitojuomien hiilijalanjäljen Juustoportti hyvittää Gold Standard-sertifioitujen projektien avulla. Päästökompensaatio tapahtuu investoimalla energiatehokkaampiin keittimiin ja metsänistutukseen Afrikassa. Keittimet vähentävät metsän hakkuuta, uusi metsä sitoo hiilidioksidia ja lisää luonnon monimuotoisuutta. Juustoportti kertoo kartoittavansa myös kotimaisia kompensaatioprojekteja. 

”Ilmastonmuutoksen hillitsemisen kannalta käytännön teot on tehtävä nyt. Ensisijainen asia on hiilijalanjäljen pienentäminen, jota Juustoportti on tehnyt koko historiansa ajan. Koko väestön ruokavaliomuutoksen vaihtoehtona on nykyisten tuotteiden muuttamainen hiilineutraaliksi. Tämän olemme nyt tehneet, sillä haluamme tarjota helpon tavan kuluttajille tehdä ympäristötekoja”, kommentoi Juustoportin toimitusjohtaja Timo Keski-Kasari. 

Luke on suorittanut laskennan Juustoportin tiloilla sekä meijerillä alkuvuoden aikana. Laskelmat tarkennetaan kesällä ja lopulliset tulokset saadaan elokuussa. Vasta sen jälkeen tarkka luku on tiedossa. Alustavien tietojen perusteella maitojen ja maitojuomien hiilijalanjälki vaikuttaisi olevan 0,6–1,2 CO2-ekv. välillä. Juustoportin meijerin toiminta on alustavien tulosten mukaan keskivertoa ympäristöystävällisempää. 

”Tarkat tulokset eivät ole valmiina, mutta jo nyt pystymme tutkitun tiedon valossa jatkamaan kehitystyötä ympäristön hyväksi sekä meijerillä, että maitotiloilla. Olemme iloisia, että ympäristöprojektimme näkyivät meijerin tuloksissa näin selkeästi keskiarvoa pienempänä hiilijalanjälkenä”, Timo Keski-Kasari jatkaa.

Juustoportti on kehittänyt Vapaan lehmän maidon ominaisuuksia ja pyrkii olemaan sillä vastuullisuuden edelläkävijä jatkossakin. Vapaan lehmän maito sai ensimmäisenä Euroopassa maailmanlaajuisen eläinten hyvinvointia mittaavan edistyneen tason Welfare Quality-sertifikaatin. Juustoportin markkinoinnista vastaava Niklas Keski-Kasari on tyytyväinen Vapaan lehmän tuotteisiin:  

”Vapaan lehmän maito on monipuolisesti vastuullisinta maitoa. Se on kokonaisuus, jonka tekijöitä ovat eläinten hyvinvointi, parempi korvaus tuottajille ja ilmastolle paras vaihtoehto. Markkinoilla vastuullinen kuluttaminen kasvaa edelleen ja pyrimme vastaamaan siihen. Uskomme, että asiat etenevät vapaaehtoisilla parannustoimilla. Ilmastonmuutokseen ei ole yhtä helppoa ratkaisua, vaan se koostuu useista teoista.” 

 

Juustoportti on jalasjärveläinen elintarvikealan konserni, joka on kasvanut viidessäkymmenessä vuodessa pienestä maatilajuustolasta lähes 250 henkilöä työllistäväksi perheyritykseksi. Juustoportilla on meijeri- ja juustolatoiminnan lisäksi kahvila-ravintolat Jalasjärvellä, Mäntsälässä, Kärsämäellä, Ylöjärvellä ja Kuopiossa, sekä ruokatuotteita valmistava Kasvis Galleria Kuopiossa. Juustoportti on tuotantotekniikaltaan Suomen moderneimpia meijereitä, ja se on maailmalla palkittu kypsytetyistä juustoistaan. Suomessa Juustoportti on saanut tunnustusta esimerkiksi hyvänä työnantajana ja perinteisen toimialan rajojen rikkojana. Juustoportti on jo yli parinkymmenen vuoden ajan luonut joka kuukausi yhden uuden, pysyvän, työpaikan.

 

Lisätietoja Juustoportti    

Timo Keski-Kasari, toimitusjohtaja (0400 567 366)

Niklas Keski-Kasari, markkinointi ja viestintä (0400 509 098)

25.4.2019

Kahviloiden aukioloajat Vappuna

Olemme kahviloissamme avoinna Vappuna seuraavasti:

Jalasjärvi:

Ti.30.4 klo.7-20

Ke. 1.5 klo.8-22

 

Kärsämäki:

Ti.30.4 klo 6-22

Ke. 1.5 klo 8-22

 

Kuopio:

Ti.30.4 klo 6-22

Ke. 1.5 klo 8-22

 

Ylöjärvi:

Ti. 30.4 klo 6-22

ke.  1.5 klo 8-22

 

Mäntsälä:

Ti. 30.4. klo 7-20

1.5. 1.5  klo 9-20

 

tervetuloa!


« Edelliset 5