Elämä on valintoja, valitse paremmin

Tuotteet / Jogurtit / AB-jogurtit 1kg / AB täysjogurtti 1kg maustamaton

Juustoportti AB täysjogurtti 1 kg

Juustoportti AB Täysjogurtti maustamaton 1kg, laktoositon

 

Ainekset  Pastöroitu täysmaito (Suomi) ja hapate (asidifilus-bifido)

Ravintosisältö/100g

Energia 290kJ/ 70kcal
Rasva 4,3g
josta tyydyttynyttä 2,4g
Hiilihydraatit 4,5g
josta sokereita 4,5g
Proteiini 3,3g
Suola 0,1g
Kalsium 120mg

 

Suolapitoisuus johtuu maidossa luontaisesti esiintyvästä natriumista.

Laktoositon

Täysjogurtti

Lisäominaisuudet

Ruokaa omasta maasta - Hyvää Suomesta 

Parempi valinta- sydänmerkki

EAN 6408652221875

Täysjogurttia!

Jogurtti saa pehmeän ja samettisen koostumuksensa täysmaidosta, ilman sakeutusaineita. Sekoita joukkoon tuoreita marjoja ja hedelmiä tai kokeile smoothieen. Tämä jogurtti sopii kaikkeen välipaloista leivontaan.

Juustoportin samettiset AB-jogurtit

Täyteläinen jogurttimme sai alkunsa Sveitsissä saadusta ideasta 25 vuotta sitten. Samettinen ja pehmeä jogurtti hurmasi yrittäjäpariskunnan kertaheitolla. He lähtivätkin kehittämään jogurttia, joka olisi Suomessa ajassaan jotain aivan uutta.  1993 Juustoportti toi ensimmäisenä valmistajana Suomeen Bifi-Soft- nimellä kulkeneen jogurtin, jossa yhdistyivät ensimmäisenä Suomessa asidofilus ja bifido- hapatteet.  Markkinoille tullut AB-jogurtti hurmasi myös muut: Puhelin soi herkeämättä ja parhaimmillaan jonotusaika tälle uutuudelle oli puoli vuotta. Tänä päivänä jogurtti valmistetaan samalla reseptillä kuin ennen, perinteitä ja periaatteita kunnioittaen. Vain sokeria on vähennetty asiakkaidemme toiveiden mukaisesti. Jäljellä on edelleen sama ajatus tuosta samettisesta ja hurmaavasta herkusta.

Perinteinen ja hellävarainen valmistusprosessi on jogurttimme kulmakivi. Läheltä kerättyyn maitoon lisätään hapate ja sen annetaan hapattua kaikessa rauhassa tankissa yön yli. Tämän jälkeen jogurttiamme sekoitetaan hellävaroen ja lisätään maun mukaan marjat tai hedelmät. Jogurteissamme vaniljan maku tulee aidosta vaniljasta ja kahvi on valmistettu aidosta kahvista haihduttamalla. Haluamme tuotteidemme olevan aitoja niin, että niitä voi hyvillä mielin syöttää lapsilleenkin.

Perinteitä kunnioittava prosessi voitaisiin tehdä nopeammin ja tehokkaammin. Me Juustoportilla haluamme kuitenkin tehdä jogurttimme aidolla ja perinteisellä tavalla, ilman sakeutusaineita. Niin kuin se tehtiin jo tuhansia vuosia sitten.

Tuoteuutuudet