Elämä on valintoja, valitse paremmin

Tuotteet ERIKOISJUUSTOT / Vuohen vuoristojuusto

Vuohen Vuoristojuusto

Juustoportti Vuohen Vuoristojuusto 175g

Ainekset Pastöroitu vuohenmaito (Suomi), suola, hapate, happamuudensäätöaine (E509) ja säilöntäaine(E252)

Ravintosisältö/100g

Energia 1500kJ/ 360kcal
Rasva 29g
josta tyydyttynyttä 20g
Hiilihydraatit 0g
josta sokereita 0g
Proteiini 24g
Suola 1,4g

 

Laktoositon

Voimakassuolainen

Maku keskivahva

Lisäominaisuudet

Homogenoimaton

Hyvää Suomesta

Juustomestarin erikoisreseptillä valmistettu Vuohenjuusto

Juustoportin Vuohen Vuoristo on yli neljä kuukautta kellaroitu vuohenmaidosta valmistettu juusto. Kittikypsytetty Vuohen Vuoristo on juustomestarimme erikoisreseptillä valmistettu. Tämä runsasmakuinen ja tuoksuva juusto on rakenteeltaan kermainen. Ominaisuuksiltaan Vuohen Vuoristo on puolikova ja keskirasvainen sisältä kypsytetty, runsasmakuinen vuohenmaitojuusto. Monipuolinen Vuohen Vuoristo soveltuu juustotarjottimelle, salaattiin sekä ruoanlaittoon. Juuston kanssa voi nauttia täyteläistä olutta. Viinisuosituksena ovat valkoviinit sekä paahtuneet punaviinit, kuten Syrah ja Shiraz.

Juomasuositus:
Peter Lehmann 442837 pv
El Collao Roble 403167 pv
Anselmann Riesling 555567 vv

 


 

Intohimosta juustoihin, rakkaudesta perinteisiin

Juuston kypsyminen on monimutkainen tapahtuma. Juustotyypistä riippuen ne saavat kypsyä juustokellarissamme muutamasta kuukaudesta jopa vuoteen asti. Kypsymistä seurataan viikoittain ja kypsytystä jatketaan kunnes juuston maku ja aromit ovat kohdallaan.

Juustoportin erikoisosaamista ovat voimakkaanmakuiset kittijuustot. Juustoportti onkin Suomen suurin kittijuustojen valmistaja. Monen kellaroidun juustomme esikuvat ovat kotoisin Sveitsistä, sieltä kotoisin on Juustomestarimmekin. Tuotekehityksessämme perinteisten menetelmien ja reseptien rinnalla kulkevat suomalaiset makutottumukset ja valmistustavat. Erikoisjuustoja valmistetaan lehmän- ja vuohenmaidosta, myös luomuna. Olemme saaneet tunnustusta osaamisestamme, mm. Vuohen Viinitarhuri palkittiin valtakunnallisessa juustokilpailussa Suomen parhaana kypsytettynä juustona vuonna 2012. Vuoden 2014 syksyllä Juustoportin Vuohen GR Grand Reserve ja Vuohen viinitarhuri saivat kultamitalit Itävallassa, Tirolin Käsiade-kilpailun Premium-sarjassa.

Tuoteuutuudet
  • Vuohen GR juustoraaste 150gVapaan lehmän kevytmaitojuoma    Vapaan lehmän rahka  Turkkilainen jogurtti laktoositon
  • Vapaan lehmän AB-jogurtti mansikka 1kg  Vapaan lehmän AB-jogurtti 1kg persikka-päärynäAB-jogurtti lakka monipakkausAB mustikkajogurtti 4x120g
  • Vapaan lehmän AB-piimä   KidesuolavoiAB-jogurtti maustamaton 1kg laktoositon