Elämä on valintoja, valitse paremmin

Tuotteet / erikoisjuustot / Vuohen viinitarhurin juusto

Torilla tavataan

Vuohen viinitarhurin juusto

Juustoportti Vuohen Viinitarhurin juusto 175g

Ainekset Pastöroitu vuohenmaito (Suomi), suola, Sangre de Toro-punaviini, hapate, happamuudensäätöaine (E509) ja säilöntäaine(E252)

Ravintosisältö/100g

Energia 1500kJ/ 360kcal
Rasva 29g
josta tyydyttynyttä 20g
Hiilihydraatit 0g
josta sokereita 0g
Proteiini 24g
Suola 1,4g

 

Laktoositon

Voimakassuolainen

Maku vahva

Lisäominaisuudet

Homogenoimaton

Hyvää Suomesta


Vuohen Viinitarhuri; paras kypsytetty juusto 2012, kultamitali Itävallan Tirolin juustokilpailusta 2014

Voimakkaanmakuista Vuohen Viinitarhurin juustoa kypsytetään kellarissa vähintään puoli vuotta. Juustoa harjataan säännöllisesti kellaroinnin ajan Torresin Sangre de Toro-punaviinillä ja yrteillä.

Vuohen Viinitarhurin juusto soveltuu mainiosti käytettäväksi juustotarjottimella, salaateissa ja ruoanvalmistuksessa.


Vuohen Viinitarhuri on palkittu valtakunnallisessa juustokilpailussa "Suomen paras kypsytetty juusto 2012". Itävallassa, Tirolin Käsiade-kilpailun Premium-juustojen sarjassa se voitti kultamitalin syksyllä 2014.

Juomasuositus:
L.B.V. Port 003286 prtv
Torres Gran Sangre De toro 463397 pv
Vicarage Lane Marlborough 527747 vv

 


Intohimosta juustoihin, rakkaudesta perinteisiin

Juuston kypsyminen on monimutkainen tapahtuma. Juustotyypistä riippuen ne saavat kypsyä juustokellarissamme muutamasta kuukaudesta jopa vuoteen asti. Kypsymistä seurataan viikoittain ja kypsytystä jatketaan kunnes juuston maku ja aromit ovat kohdallaan.

Juustoportin erikoisosaamista ovat voimakkaanmakuiset kittijuustot. Juustoportti onkin Suomen suurin kittijuustojen valmistaja. Monen kellaroidun juustomme esikuvat ovat kotoisin Sveitsistä, sieltä kotoisin on Juustomestarimmekin. Tuotekehityksessämme perinteisten menetelmien ja reseptien rinnalla kulkevat suomalaiset makutottumukset ja valmistustavat. Erikoisjuustoja valmistetaan lehmän- ja vuohenmaidosta, myös luomuna. Olemme saaneet tunnustusta osaamisestamme, mm. Vuohen Viinitarhuri palkittiin valtakunnallisessa juustokilpailussa Suomen parhaana kypsytettynä juustona vuonna 2012. Vuoden 2014 syksyllä Juustoportin Vuohen GR Grand Reserve ja Vuohen viinitarhuri saivat kultamitalit Itävallassa, Tirolin Käsiade-kilpailun Premium-sarjassa.

Tuoteuutuudet
  • Vuohen GR juustoraaste 150gVapaan lehmän kevytmaitojuoma    Vapaan lehmän rahka  Turkkilainen jogurtti laktoositon
  • Vapaan lehmän AB-jogurtti mansikka 1kg  Vapaan lehmän AB-jogurtti 1kg persikka-päärynäAB-jogurtti lakka monipakkausAB mustikkajogurtti 4x120g
  • Vapaan lehmän AB-piimä   KidesuolavoiAB-jogurtti maustamaton 1kg laktoositon