Elämä on valintoja, valitse paremmin

Tuotteet / erikoisjuustot / Vuohen viinitarhurin juusto

Torilla tavataan

Vuohen viinitarhurin juusto

Juustoportti Vuohen Viinitarhurin juusto 175g

Ainekset Pastöroitu vuohenmaito (Suomi), suola, Sangre de Toro-punaviini, hapate, happamuudensäätöaine (E509) ja säilöntäaine(E252)

Ravintosisältö/100g

Energia 1500kJ/ 360kcal
Rasva 29g
josta tyydyttynyttä 20g
Hiilihydraatit 0g
josta sokereita 0g
Proteiini 24g
Suola 1,4g

 

Laktoositon

Voimakassuolainen

Maku vahva

Lisäominaisuudet

Homogenoimaton

Hyvää Suomesta


Vuohen Viinitarhuri   paras kypsytetty juusto 2012, kultamitali Itävallan Tirolin juustokilpailusta 2014

Voimakkaanmakuista Vuohen Viinitarhurin juustoa kypsytetään kellarissa vähintään puoli vuotta. Juusto saa ominaisen makunsa Torresin Sangre de Toro- punaviinistä ja yrteistä, joilla sitä harjataan säännöllisesti kellaroinnin ajan. Tämä juusto soveltuu käytettäväksi juustotarjottimella, salaateissa ja ruoanvalmistuksessa

Vuohen Viinitarhuri on palkittu valtakunnallisessa juustokilpailussa "Suomen paras kypsytetty juusto 2012". Itävallassa, Tirolin Käsiade-kilpailun Premium-juustojen sarjassa se palkittiin voitosta kultamitalilla syksyllä 2014.

Juomasuositus:
L.B.V. Port 003286 prtv
Torres Gran Sangre De toro 463397 pv
Vicarage Lane Marlborough 527747 vv

 


Intohimosta juustoihin, rakkaudesta perinteisiin

Juuston kypsyminen on monimutkainen tapahtuma. Juustotyypistä riippuen ne saavat kypsyä juustokellarissamme muutamasta kuukaudesta jopa vuoteen asti. Kypsymistä seurataan viikoittain ja kypsytystä jatketaan kunnes juuston maku ja aromit ovat kohdallaan.

Juustoportin erikoisosaamista ovat voimakkaanmakuiset kittijuustot. Sillä alalla olemmekin Suomen suurin valmistaja. Monen kellaroidun juustomme esikuvat ovat kotoisin Sveitsistä ja sieltä tulee myös juustomestarimme. Tuotekehityksessämme perinteisten menetelmien ja reseptien rinnalla kulkevat suomalaiset makutottumukset ja valmistustavat. Erikoisjuustoja valmistetaan lehmän- ja vuohenmaidosta, myös luomuna. Vuosien saatossa olemme saaneet tunnustusta osaamisestamme ja intohimoisesta tuotekehityksestämme: Kotimaassa Vuohen Viinitarhuri palkittiin valtakunnallisessa juustokilpailussa Suomen parhaana kypsytettynä juustona vuonna 2012 ja hieman myöhemmin, vuoden 2014 syksyllä, Juustoportin Vuohen GR Grand Reserve ja Vuohen viinitarhuri saivat kultamitalit Itävallassa, Tirolin Käsiade-kilpailun Premium-sarjassa.

Tuoteuutuudet
  • AB-jogurtti maustamaton rasvaton 1kg  AB-jogurtti maustamaton 1 kgAB täysjogurtti 1 kg  
  • Luomu leipäjuusto Vapaan lehmän kermaviili laktoositon 
  • AB-jogurtti kahvi 150g laktoositonAB-jogurtti kaura 150g laktoositon AB-jogurtti mustikka-kaura 150g 
  • AB-jogurtti 150g lakka  AB-jogurtti musta kirsikka 150g AB-jogurtti tyrni 150g 
  • AB-jogurtti vanilja 150g AB-jogurtti vanilja 1 kg laktoositon