Elämä on valintoja, valitse paremmin

Reseptit / Jälkiruuat / Vuohen gr-juustoa ja hunajaleipiä

Vuohengruyéreä ja hunajaleipiä

Vuohen GR-juustoa ja hunajaleipiä

         

n. 15 min

icon_annos.jpg

2 annosta

icon_ostoslista.jpg

Kauppalista:

- Juustoportti Vuohen GR Grand Reserve -juustoa
- Vaaleaa leipää
- Hunajaa
- Happamia omenoita

 

Ainekset:

vaaleaa leipää viipaleina
30 g voita
2 rkl hunajaa
hapanta omenaa
Juustoportti Vuohen GR Grand Reserve-juustoa

Ohje:

  1. Leikkaa leivästä kuoret pois ja muotoile paloista pienehköjä suupalallisia.
  2. Sulata voi pannulla ja makeuta se hunajalla.
  3. aista leipäviipaleita molemmin puolin hunajavoissa niin että niistä tulee makeita ja rapeita juuston kanssa tarjottavia pikkuleipiä.
  4. Leikkaa hyvissä ajoin huoneenlämpöön otetusta juustosta muutaman millin paksuisia viipaleita ja tarjoa hunajaleipien ja omenanlohkojen kanssa.

Resepti: Sami Garam

Tuoteuutuudet
  • AB-jogurtti maustamaton rasvaton 1kg  AB-jogurtti maustamaton 1 kgAB täysjogurtti 1 kg  
  • Luomu leipäjuusto Vapaan lehmän kermaviili laktoositon Vaniljajogurtti
  • AB-jogurtti kahvi 150g laktoositonAB-jogurtti kaura 150g laktoositon AB-jogurtti mustikka-kaura 150g 
  • AB-jogurtti 150g lakka  AB-jogurtti musta kirsikka 150g AB-jogurtti tyrni 150g 
  •  AB-jogurtti vanilja 1 kg laktoositon LakkajuustoMustikkajuusto