Elämä on valintoja, valitse paremmin

Reseptit / Alkuruuat / Viinitarhurin juustokeitto

Viinitarhurin_juustokeitto.jpg

Viinitarhurin juustokeitto

Viinitarhurin juustokeitto

         

n. 25 min

icon_annos.jpg

4 annosta

icon_ostoslista.jpg

Kauppalista:
- Juustoportin Viinitarhurin juustoa
- Paprikajauhetta
- Kuivaa valkoviiniä
- Juustoportin kuohukermaa
- Yrttejä

 

AINEKSET:

  • 5 rkl voita
  • 6 rkl vehnäjauhoja
  • 1½ l lihalientä
  • suolaa 
  • paprikajauhetta
  • 3 rkl kuivaa valkoviiniä
  • 2 keltuaista
  • 1½ dl Juustoportin kuohukermaa
  • 2 dl Juustoportin Viinitarhurin juustoa raastettuna
  • Halutessasi lisää silputtuja yrttejä mausteeksi esim. persiljaa ja kirveliä

OHJE:

 

  1. Sulata voi kattilassa ja lisää jauhot, lisää liemi vähitellen ja mausta suolalla, paprikajauheella ja valkoviinillä. Keitä noin 10 minuuttia. 
  2. Vatkaa liemikulhossa 2 keltuaista ja kerma. Kaada keitto vähitellen kulhoon ja vatkaa koko ajan. 
  3. Lisää juustoraaste.
  4. Tarjoa mausteyrttien ja vaalean leivän, esimerkiksi patongin kanssa.
Tuoteuutuudet
  • Vuohen GR juustoraaste 150gVapaan lehmän kevytmaitojuoma    Vapaan lehmän rahka  Turkkilainen jogurtti laktoositon
  • Vapaan lehmän AB-jogurtti mansikka 1kg  Vapaan lehmän AB-jogurtti 1kg persikka-päärynäAB-jogurtti lakka monipakkausAB mustikkajogurtti 4x120g
  • Vapaan lehmän AB-piimä   KidesuolavoiAB-jogurtti maustamaton 1kg laktoositon