Elämä on valintoja, valitse paremmin

Reseptit / Jälkiruuat / valkosuklaa-rahkamousse

valkosuklaa-rahkamousse

Valkosuklaa-rahkamousse

         

 

icon_annos.jpg

 

icon_ostoslista.jpg

Kauppalista:
- Juustoportin luomu maitorahkaa
- Juustoportin kuohukermaa
- valkosuklaata
- tuoreita vadelmia tai vadelmahilloa
- kaurakeksiä
- mintunlehtiä koristeeksi
-

valkosuklaa-rahkamousse

1 prk Juustoportin luomu maitorahkaa                                            
2 dl Juustoportin kuohukermaa                                           
200 g valkosuklaata                                           
n. 100g tuoreita vadelmia tai vadelmahilloa                                           
kaurakeksi muruja                                           
mintun lehtiä koristeeksi                                           
                                           
                                           
Vaahdota kerma. Sulata valkosuklaa vesihaudekattilassa ta varoen mikrossa. Sekoita hieman jäähtynyt valkosuklaa sekä rahkaan, lisää kermavaahto rahkaan varovasti nostellen. Kokoa jälkiruoka kirkkaaseen juomalasiin (jalallinen). Ensin lasin pohjalle keksimurut, sitten hieman rahkaa ja seuraavaksi vadelmat/hillo. Päällimmäiseksi kerrokseksi vielä rahkaa. Koristele tuoreilla vadelmilla.                               

Tuoteuutuudet
  • Vuohen GR juustoraaste 150gVapaan lehmän kevytmaitojuoma    Vapaan lehmän rahka  Turkkilainen jogurtti laktoositon
  • Vapaan lehmän AB-jogurtti mansikka 1kg  Vapaan lehmän AB-jogurtti 1kg persikka-päärynäAB-jogurtti lakka monipakkausAB mustikkajogurtti 4x120g
  • Vapaan lehmän AB-piimä   KidesuolavoiAB-jogurtti maustamaton 1kg laktoositon