Elämä on valintoja, valitse paremmin

Reseptit / Alkuruuat / Sipulikeitto

Sipulikeitto

         

n. 35 min

icon_annos.jpg

4 annosta

icon_ostoslista.jpg

Kauppalista:
- Voi
- Sipulia
- Ranskanleipä
- Juustoportin GR Grand Reserve-juustoa

AINEKSET:

  • 50 g voita
  • 450 g sipulia
  • 1 tl sokeria
  • 2 tl vehnäjauhoja
  • 1,2 l lihalientä
  • suolaa, pippuria
  • 8 ranskanleivän viipaletta
  • 100 g Juustoportti GR Grand Reserve-juustoa

OHJE:

  1. Leikkaa sipuli ohuiksi renkaiksi. 
  2. Sulata voi kattilassa, lisää sipulirenkaat ja sokeri, kypsytä 20-30 minuuttia matalalla lämmöllä. 
  3. Sekoita mukaan jauhot ja ruskista niitä hieman. 
  4. Lisää lihaliemi vähitellen ja anna hautua 15 minuuttia. 
  5. Keiton hautuessa peitä leipäviipaleet juustolla ja paahda ne uunissa kauniin värisiksi.
  6. Kun keitto on valmista, asettele leivät keiton pinnalle.
Tuoteuutuudet
  • HYVIN_Mangojogurtti_pieni.jpgHYVIN_Banaanijogurtti_pieni.jpg  kaurajuoma_1_ltr_pieni2.jpg   
  •   LakkajuustoMustikkajuusto