Elämä on valintoja, valitse paremmin

Reseptit / Alkuruuat / Sipulikeitto

Sipulikeitto

         

n. 35 min

icon_annos.jpg

4 annosta

icon_ostoslista.jpg

Kauppalista:
- Voi
- Sipulia
- Ranskanleipä
- Juustoportin GR Grand Reserve-juustoa

AINEKSET:

  • 50 g voita
  • 450 g sipulia
  • 1 tl sokeria
  • 2 tl vehnäjauhoja
  • 1,2 l lihalientä
  • suolaa, pippuria
  • 8 ranskanleivän viipaletta
  • 100 g Juustoportti GR Grand Reserve-juustoa

OHJE:

  1. Leikkaa sipuli ohuiksi renkaiksi. 
  2. Sulata voi kattilassa, lisää sipulirenkaat ja sokeri, kypsytä 20-30 minuuttia matalalla lämmöllä. 
  3. Sekoita mukaan jauhot ja ruskista niitä hieman. 
  4. Lisää lihaliemi vähitellen ja anna hautua 15 minuuttia. 
  5. Keiton hautuessa peitä leipäviipaleet juustolla ja paahda ne uunissa kauniin värisiksi.
  6. Kun keitto on valmista, asettele leivät keiton pinnalle.
Tuoteuutuudet
  • AB-jogurtti maustamaton rasvaton 1kg  AB-jogurtti maustamaton 1 kgAB täysjogurtti 1 kg  
  • Luomu leipäjuusto Vapaan lehmän kermaviili laktoositon 
  • AB-jogurtti kahvi 150g laktoositonAB-jogurtti kaura 150g laktoositon AB-jogurtti mustikka-kaura 150g 
  • AB-jogurtti 150g lakka  AB-jogurtti musta kirsikka 150g AB-jogurtti tyrni 150g 
  • AB-jogurtti vanilja 150g AB-jogurtti vanilja 1 kg laktoositon