Elämä on valintoja, valitse paremmin

Tuotteet / Jogurtit / AB-jogurtit 1kg / rasvaton AB-jogurtti 1kg maustamaton

AB-jogurtti maustamaton rasvaton 1kg

Juustoportti Rasvaton AB-jogurtti maustamaton 1kg, laktoositon

 

Ainekset  Pastöroitu maito (Suomi) ja hapate (asidifilus-bifido)

Ravintosisältö/100g

Energiaa 155kJ/ 37kcal
Rasvaa 0,4g
josta tyydyttynyttä 0,3g
Hiilihydraattia 4,6g
josta sokereita 4,6g
Proteiinia 3,8g
Suolaa 0,1g
Kalsiumia 120mg

 

Suolapitoisuus johtuu tuotteessa luontaisesti esiintyvästä natriumista.

Laktoositon

Rasvaton

Lisäominaisuudet

Ruokaa omasta maasta - Hyvää Suomesta 

Parempi valinta- sydänmerkki

EAN 6408652221646 

Täyttä makua ilman sakeutusaineita

Nämä jogurtit valmistuvat ilman sakeutus- ja lisäaineita. Siksi ne ovatkin hyvä valinta niin aamun hetkiin kuin kiireisen päivän välipalaksikin. Lähellä kerätystä maidosta valmistetut pehmeät ja laktoosittomat jogurtit tarjoavat mahdollisuuden monenlaisiin makuihin. Asidofilus ja bifidobakteerit ovat myös hyväksi vatsalle.

Juustoportin samettiset AB-jogurtit

Täyteläinen jogurttimme sai alkunsa Sveitsissä saadusta ideasta 25 vuotta sitten. Samettinen ja pehmeä jogurtti hurmasi yrittäjäpariskunnan kertaheitolla. He lähtivätkin kehittämään jogurttia, joka olisi Suomessa ajassaan jotain aivan uutta.  1993 Juustoportti toi ensimmäisenä valmistajana Suomeen Bifi-Soft- nimellä kulkeneen jogurtin, jossa yhdistyivät ensimmäisenä Suomessa asidofilus ja bifido- hapatteet.  Markkinoille tullut AB-jogurtti hurmasi myös muut: Puhelin soi herkeämättä ja parhaimmillaan jonotusaika tälle uutuudelle oli puoli vuotta. Tänä päivänä jogurtti valmistetaan samalla reseptillä kuin ennen, perinteitä ja periaatteita kunnioittaen. Vain sokeria on vähennetty asiakkaidemme toiveiden mukaisesti. Jäljellä on edelleen sama ajatus tuosta samettisesta ja hurmaavasta herkusta.

Perinteinen ja hellävarainen valmistusprosessi on jogurttimme kulmakivi. Läheltä kerättyyn maitoon lisätään hapate ja sen annetaan hapattua kaikessa rauhassa tankissa yön yli. Tämän jälkeen jogurttiamme sekoitetaan hellävaroen ja lisätään maun mukaan marjat tai hedelmät. Jogurteissamme vaniljan maku tulee aidosta vaniljasta ja kahvi on valmistettu aidosta kahvista haihduttamalla. Haluamme tuotteidemme olevan aitoja niin, että niitä voi hyvillä mielin syöttää lapsilleenkin.

Perinteitä kunnioittava prosessi voitaisiin tehdä nopeammin ja tehokkaammin. Me Juustoportilla haluamme kuitenkin tehdä jogurttimme aidolla ja perinteisellä tavalla, ilman sakeutusaineita. Niin kuin se tehtiin jo tuhansia vuosia sitten.

Tuoteuutuudet