Elämä on valintoja, valitse paremmin

Tuotteet / Maidot, piimät ja kermat / pidempään säilyvät maidot

Maito Juustoportti ESL

Juustoportin maitoihin pidempi säilyvyys

Nyt on tuoreessa maidossa pidempi säilyvyys!

  • Mitä Juustoportin pidempään säilyvä maito on? 

Jalasjärveläinen Juustoportti valmistaa pidempään säilyvät maidot meijerin lähialueelta kerätystä, puhtaasta suomalaisesta maidosta. Maito valmistetaan uusimmalla mahdollisella tuotantotekniikalla. Normaalilämpötilassa tapahtuneen pastöroinnin ansiosta maito on tavallista, raikasta ja tuoretta maitoa. Maito pakataan ultrapuhtaalla pakkauslinjalla, eikä maitoon tarvita lisäaineita.

  • Mitä eroa on pidempään säilyvällä maidolla ja tavallisella maidolla?

Tavallinen maito kerätään tiloilta, pastöroidaan +72C ja pakataan normaalilla pakkauslinjalla sellaisenaan.

Pidempään säilyvä maito kerätään tiloilta, valmistetaan uusimmalla mahdollisella tuotantotekniikalla, pastöroidaan +72C ja pakataan ultrapuhtaalla pakkauslinjalla. Juustoportin maitoon ei lisätä mitään. 

  • Miltä Juustoportin pidempään säilyvä maito maistuu?

Juustoportin pidempään säilyvä maito maistuu tavalliselta, raikkaalta ja tuoreelta maidolta, koska se on ihan tavallista maitoa. Maidossa ei ole "keitetyn" makua, koska maito pastöroidaan tavallisessa pastörointilämpötilassa.

Maidot, piimät ja kermat

Juustoportti ostaa valtaosan käyttämästään maidosta Hirvijärven Osuusmeijeriltä, sekä Ilmajoen Osuusmeijeriltä. Maitotilat sijaitsevat enimmäkseen lähialueella, jonka vuoksi tuotteidemme jalostus voidaan aloittaa jo muutaman tunnin kuluessa maidon lypsämisestä. Olemme ylpeitä laatukoulutetuista maidontuottajista, jotka huolellisella työllään mahdollistavat puhtaan ja hyvälaatuisen maidon tuotteitamme varten. Juustoportti-konserni luo jatkuvalla tuotekehityksellä uusia ja aitoja tuotteita kuluttajien tarpeisiin.

Maitovalikoimastamme löytyy perinteisesti täys-, kevyt- ja rasvaton maito. Näiden lisäksi Juustoportin laktoosittomat maitojuomat tuovat raikasta lisää valikoimiin. Homogenoimattomia valintoja ovat rasvaton maito, rasvaton piimä, talouspiimä ja kirnupiimä.

Tuoteuutuudet
  • AB-jogurtti maustamaton rasvaton 1kg  AB-jogurtti maustamaton 1 kgAB täysjogurtti 1 kg  
  • Luomu leipäjuusto Vapaan lehmän kermaviili laktoositon Vaniljajogurtti
  • AB-jogurtti kahvi 150g laktoositonAB-jogurtti kaura 150g laktoositon AB-jogurtti mustikka-kaura 150g 
  • AB-jogurtti 150g lakka  AB-jogurtti musta kirsikka 150g AB-jogurtti tyrni 150g 
  •  AB-jogurtti vanilja 1 kg laktoositon LakkajuustoMustikkajuusto