Elämä on valintoja, valitse paremmin

Reseptit / Pääruuat / pannubroileri mozzarellalla

Pannubroileri mozzarellalla

Pannubroileri mozzarellalla

         

n. 40 min

icon_annos.jpg

4 annosta

icon_ostoslista.jpg

Kauppalista:

  • Juustoportin Vapaan lehmän viipaloitu mozzarella 
  • Broilerin ohutleikkeitä
  • öljyä
  • sipuli
  • valkosipulia
  • maustettua tomaattimurskaa
  • suolaa, mustapippuria
  • basilikan lehtiä

 


AINEKSET:

  • 4-5 broilerin ohutleikettä (480 g)
  • 2 rkl öljyä
  • 1 pieni sipuli
  • 1 valkosipulin kynsi
  • 1 tlk maustettua tomaattimurskaa
  • 175 g Juustoportin viipaloitu mozzarella
  • suolaa, mustapippuria
  • n. 1 dl basilikan lehtiä

OHJE:

  1.  Suolaa ja pippuroi broilerin leikkeet. 
  2. Ruskista pannulla kuumennetussa öljyssä. Nosta pois pannulta odottamaan.
  3. Pehmitä seuraavaksi pannulla hienonnettua sipulia ja valkosipulia muutama minuutti. 
  4. Lisää tomaattimurska ja 2/3 basilikasta silputtuna ja mausta suolalla ja pippurilla.
  5. Nostele broilerinleikkeet kastikkeen päälle. Mikäli paistinpannusi ei ole uuninkestävä, voit koota ruoan myös uunivuokaan. 
  6. Laita jokaiselle leikkeelle basilikan siivu ja pinnalle muutamia mozzarellan siivuja.
  7. Paista uunissa 200° n. 15 min, kunnes juusto saa hiukan kullanruskeaa väriä. Tarjoa pastan riisi tai perunoiden kera.
Tuoteuutuudet