Elämä on valintoja, valitse paremmin

Tuotteet ERIKOISJUUSTOT / mustikkajuusto

Mustikkajuusto

Juustoportti Mustikkajuusto 175g

Ainekset Pastöroitu maito (Suomi), suola, mustikka, hapate, aromi, happamuudensäätöaine(E509) ja säilöntäaine(E252)

Ravintosisältö/100g

Energia 1630kJ/ 390kcal
Rasva 33g
josta tyydyttynyttä 21g
Hiilihydraatit 0g
josta sokereita 0g
Proteiini 24g
Suola 1,4g

 

Laktoositon

Voimakassuolainen

Maku keskivahva

Lisäominaisuudet

Homogenoimaton

Hyvää Suomesta

Satavuotiaan Suomen kunniaksi makuja Suomen luonnosta

Suomalainen maito ja suomalainen marja luovat yhdessä loistavan juuston satavuotiasta Suomea kunnioittaen. Makean mustikan tuominen suolaiseen juustoon on Juustoportin uusi tapa tarjota herkutteluhetkiä juustojen parissa. Intohimoisen suunnittelutyön tuloksena syntynyt juusto tarjoaa uudenlaisen kokemuksen: Pehmeän mustikan ja voimakkaan juuston yhdistelmässä mustikan maku vahvistuu maisteluelämyksen aikana. Pitkä kypsytys jättää alleen mustikan tuoksun ja aistittavissa on tuttu ja hurmaava erikoisjuustojen tuoksu.

Juustoportin Mustikkajuusto maistuu myös miedompien juustojen ystäville. Mustikkarouheella maustettu juusto valmistetaan lehmänmaidosta ja kypsytetään vähintään 4kk. Lakka- ja mustikkajuusto ovat taitavien ja innovatiivisten juustomestarien näytteitä uusista keksinnöistä. Maista lakka- ja mustikkajuustoa ensin sellaisenaan, sen jälkeen löydät varmasti sopivia kavereita ja käyttökohteita näille ihanille uutuuksille

Mustikkajuuston juomasuosituksemme on mehevän hilloinen tai pehmeän hedelmäinen punaviini. Esimerkiksi italialainen tai amerikkalainen primitivo/zinfandel, Zensa Primitivo (950577) tai Apothic Dark (430067). Myös hedelmäolutta, kuten Lindemans Kriek (798773) kannattaa kokeilla Mustikkajuuston kanssa.

  

 

 

 


Intohimosta juustoihin, rakkaudesta perinteisiin

Juuston kypsyminen on monimutkainen tapahtuma. Juustotyypistä riippuen ne saavat kypsyä juustokellarissamme muutamasta kuukaudesta jopa vuoteen asti. Jokaisesta juustosta huolehditaan tarkoin. Kypsymistä seurataan viikoittain ja sitä jatketaan kunnes juuston maku ja aromit ovat kohdallaan. Sen jälkeen voimme lähettää sen ylpeinä maailmalle.

Monen kellaroidun juustomme esikuvat ovat kotoisin Sveitsistä. Tuotekehityksessämme perinteisten menetelmien ja reseptien rinnalla kulkevat suomalaiset makutottumukset ja valmistustavat. Me haluamme tehdä juustoja, jotka ovat erityisen hyviä, jopa maailman parhaita. Erikoisjuustoja valmistetaan lehmän- ja vuohenmaidosta, myös luomuna. Vuosien saatossa olemme saaneet tunnustusta osaamisestamme ja intohimoisesta tuotekehityksestämme: Kotimaassa Vuohen Viinitarhuri palkittiin valtakunnallisessa juustokilpailussa Suomen parhaana kypsytettynä juustona vuonna 2012 ja hieman myöhemmin, vuoden 2014 syksyllä, Juustoportin Vuohen GR Grand Reserve ja Vuohen viinitarhuri saivat kultamitalit Itävallassa, Tirolin Käsiade-kilpailun Premium-sarjassa.

 

Tuoteuutuudet
  • AB-jogurtti maustamaton rasvaton 1kg  AB-jogurtti maustamaton 1 kgAB täysjogurtti 1 kg  
  • Luomu leipäjuusto Vapaan lehmän kermaviili laktoositon Vaniljajogurtti
  • AB-jogurtti kahvi 150g laktoositonAB-jogurtti kaura 150g laktoositon AB-jogurtti mustikka-kaura 150g 
  • AB-jogurtti 150g lakka  AB-jogurtti musta kirsikka 150g AB-jogurtti tyrni 150g 
  •  AB-jogurtti vanilja 1 kg laktoositon LakkajuustoMustikkajuusto