Elämä on valintoja, valitse paremmin

Tuotteet / Salaattijuustot ja mozzarellat / Mozzarella viipaleet

Viipalemozza_iso.jpg

Juustoportti mozzarella 175g viipaloitu

Ainekset Pastöroitu maito (Suomi), suola, hapate ja happamuudensäätöaine (E509)

Ravintosisältö/100g

Energia 1050kJ/ 250kcal
Rasva 17g
josta tyydyttynyttä 9g
Hiilihydraatit 0,5g
josta sokereita 0,3g
Proteiini 20g
Suola 0,6g
Kalsium 480mg

 

Laktoositon

Lisäominaisuudet

Homogenoimaton

Hyvää Suomesta

Juustot ruoanvalmistuksessa

Pariloitu juusto

Juustoportin pariloitu juusto on suomalainen ja laktoositon vaihtoehto paistettavalle juustolle. Pariloitu juusto on rakenteeltaan napakka kylmänä. Paistettaessa pannun tulee olla kuuma. Hieman voita pannuun ja noin minuutti per puoli. Näin saadaan kauniin kullankeltainen paistopinta ja rakenne pysyy halutun napakkana. Käytä pariloitua juustoa proteiinin lähteenä burgerissa tai salaatissa, sopii pihvin kaveriksi tai leiville, grillissä pikainen paisto. Suositellaan tarjottavaksi heti lämpimänä, mutta maistuu myös kylmänä.

Mozzarella

Juustoportin Mozzarella valmistetaan aina tuoreesta lähimaidosta. Mozzarellan hapate on tuotu Pohjois-Italiasta, Lordin maakunnasta, Lombardiasta. Mozzarella on kauniin vaalea, raikas ja miedon makuinen tuorejuusto. Mozzarella taipuu monenlaiseen ruuanlaittoon ja se on mainio lisä raikkaaseen salaattiin, parasta pizza- tai piirakkajuustona. Juustoportin Mozzarella on luontaisesti laktoositonta ja saatavilla kätevästi viipaleina tai pieninä minimozza-palloina.

 

Kokeile Juustoportin juustoja rohkeasti lisukkeeksi myös lämpimiin salaatteihin.

Tuoteuutuudet
  • AB-jogurtti maustamaton rasvaton 1kg  AB-jogurtti maustamaton 1 kgAB täysjogurtti 1 kg  
  • Luomu leipäjuusto Vapaan lehmän kermaviili laktoositon Vaniljajogurtti
  • AB-jogurtti kahvi 150g laktoositonAB-jogurtti kaura 150g laktoositon AB-jogurtti mustikka-kaura 150g 
  • AB-jogurtti 150g lakka  AB-jogurtti musta kirsikka 150g AB-jogurtti tyrni 150g 
  •  AB-jogurtti vanilja 1 kg laktoositon LakkajuustoMustikkajuusto