Elämä on valintoja, valitse paremmin

Reseptit / Alkuruuat / Mozzarella Gazpacho

Mozzarella Gazpacho

         

n. 35 min

icon_annos.jpg

4 annosta

icon_ostoslista.jpg

Kauppalista:
- Juustoportin Minimozzarellaa
- Tomaattimehua
- Varsiselleri
- Porkkanaa
- Tuoreita yrttejä
- Paprika
- Tabascoa 

AINEKSET: 

Mozzarella Gazpacho

  • 1 l tomaattimehua
  • 2 porkkanaa
  • 1 sipuli
  • 30 g varsiselleriä
  • 30 g purjoa
  • 1 paprika
  • 2 valkosipullinkynttä
  • tuoreita yrttejä (basilikaa, persiljaa, timjamia)
  • 4 rkl etikkaa
  • 4 rkl oliiviöljyä
  • 8 tippaa tabascoa
  • ripaus mustapippuria
  • ripaus suolaa
  • 100 g Juustoportin Minimozzarellaa

Valkosipulikrutongit

  • 1 vaalea leipä
  • ½ dl öljyä
  • 3 valkosipulinkynttä
  • suolaa

OHJE: 

Mozzarella Gazpacho

  1. Leikkaa kasvikset terävällä veitsellä tai leikkurilla hyvin pieniksi kuutioiksi. Koneella leikattaessa ole tarkkana, etteivät kasvikset mene soseeksi.
  2. Sekoita kasvikset keskenään ja kaada joukkoon tomaattimehu.
  3. Mausta keitto leikatuilla tuoreilla yrteillä, suolalla, etikalla, tabascolla ja kiillota se öljyllä.
  4. Pudottele Mozzarellapallot keiton pinnalle juuri ennen tarjoilua.
  5. Syö krutonkien eli kuivattujen leipäkuutioiden kanssa.

Valkosipulikrutongit

  1. Leikkaa leipä kuutioiksi ja kuumenna öljyä pannulla. 
  2. Leikkaa valkosipuli hakkeeksi ja kuullota sitä öljyssä niin, että tämä maustuu.
  3. Paista leipäkuutiot öljyssä rapeiksi ja jäähdytä.
  4. Mausta krutongit vielä ripauksella suolaa.

Resepti: Sami Garam

Tuoteuutuudet
  • HYVIN_Mangojogurtti_pieni.jpgHYVIN_Banaanijogurtti_pieni.jpg  kaurajuoma_1_ltr_pieni2.jpg   
  •   LakkajuustoMustikkajuusto