Elämä on valintoja, valitse paremmin

Reseptit / Pääruuat / mozzarella-panzanella

Mozzarella-Panzanella

Mozzarella-panzanella

         

yli 40 min

icon_annos.jpg

4-6 annosta

icon_ostoslista.jpg

Kauppalista:

  • Juustoportin Vapaan lehmän minimozzapalloja
  • paksukuorista leipää (esim. ciabatta)
  • oliiviöljyä
  • valkosipulia
  • kirsikkatomaatteja
  • avokado
  • limen mehua
  • retiisejä
  • kurkkua
  • basilikanlehtiä
  • oliiviöljyä
  • punaviinietikkaa
  • suolaa ja mustapippuria

 


AINEKSET:

  • 4 reilua siivua paksukuorista leipää (esim. ciabatta)
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 250 g kirsikkatomaatteja
  • 1 avokado
  • 1 limen mehu
  • 6 retiisiä
  • ½ kurkku
  • 120 g Juustoportin Vapaan lehmän minimozzapalloja
  • 1 dl basilikanlehtiä
  • 4 rkl oliiviöljyä
  • 2 rkl punaviinietikkaa
  • suolaa ja mustapippuria

OHJE:

  1. Revi leivät reilun kokoisiksi suupaloiksi
  2. Laita ne kulhoon ja purista sekaan valkosipulinkynsi ja 1 rkl oliiviöljyä 
  3. Suolaa ja pippuroi
  4. Paahda leipiin hiukan väriä 220 °C uunissa, n. 10 min.
  5. Puolita tomaatit ja laita ne kulhoon. 
  6. Kuutioi avokadon hedelmäliha ja purista pinnalle limen mehu tummumisen estämiseksi 
  7. Viipaloi retiisi ja kurkku 
  8. Laita kaikki pilkotut aineet kulhoon tomaattien kanssa, myös mozzarellapallot 
  9. Pirskottele pinnalle oliiviöljy ja punaviinietikka
  10. Ripottele hiukan suolaa ja rouhaise mustapippuria myllystä
  11. Lisää lopuksi salaattiin basilikanlehdet ja paahtuneet leipäpalat. 
  12. Tarjoile herkku viipymättä
Tuoteuutuudet
  • HYVIN_Mangojogurtti_pieni.jpgHYVIN_Banaanijogurtti_pieni.jpg  kaurajuoma_1_ltr_pieni2.jpg   
  •   LakkajuustoMustikkajuusto